Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Dessert
50 minutter
50 minutter
13
Fremgangsmåde:
Pandekager:
Kom mel, kardemomme og sukker i en skål.
Pisk æg sammen med mælk og pisk det forsigtigt i melblandingen til en ensartet dej.
Varm oliemargarinen op og bag otte pandekager til de er gyldne.
Æblefyld/Tilbehør:
Varm oliemargarinen på en pande, drys sukker over og lad det karamellisere ved svag varme.
Tilsæt kanel og æbler og steg forsigtigt ved svag varme i ca. 3 min.
Tilsæt nødder og rosiner og tag af panden.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Drys og pynt eventuelt med flormelis og server straks.
Antal personer: 8
200 gram Hvedemel
1 tsk Kardemomme
1 spsk Sukker
2 stk Æg
2,5 deciliter Sødmælk
1 spsk Margarine
1 spsk Flydende margarine
75 gram Sukker
1 tsk Kanel
500 gram Æbler
25 gram Hakkede nødder
25 gram Rosiner
Flormelis