Pandekager til fest

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Dessert

50 minutter

50 minutter

13



Fremgangsmåde:

Pandekager:
Kom mel, kardemomme og sukker i en skål.
Pisk æg sammen med mælk og pisk det forsigtigt i melblandingen til en ensartet dej.
Varm oliemargarinen op og bag otte pandekager til de er gyldne.

Æblefyld/Tilbehør:
Varm oliemargarinen på en pande, drys sukker over og lad det karamellisere ved svag varme.
Tilsæt kanel og æbler og steg forsigtigt ved svag varme i ca. 3 min.
Tilsæt nødder og rosiner og tag af panden.


Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.


Drys og pynt eventuelt med flormelis og server straks.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

200 gram Hvedemel

1 tsk Kardemomme

1 spsk Sukker

2 stk Æg

2,5 deciliter Sødmælk

1 spsk Margarine

1 spsk Flydende margarine

75 gram Sukker

1 tsk Kanel

500 gram Æbler

25 gram Hakkede nødder

25 gram Rosiner

Flormelis

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g