Langtidshævede boller

Langtidshævede boller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/03-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips til dine langtidshævede boller


Bollerne er velegnede til frysning. Hvis du ikke har tid til at forberede dejen dagen før, kan den også laves tidligt på dagen og stilles til hævning i køleskab i 8-10 timer. Har du ikke tid til at vente i længere tid på at din dej er klar, så prøv i stedet disse quicky boller. Har du lyst til en bolle med en grovere tekstur der mætter godt, kan du eksempelvis give dig i kast med nogle 5-kornsboller. Skal bollerne bruges i madpakken er du måske interesseret i en lækker hjemmelavet salat med hamburgerryg.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce

Vegetar
Fedtfattig mad

Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Spareribs med sesamsauce

Kødretter

Bed slagteren om at skære spareribsene i ca. 5 cm lange stykker. Del dem med en skarp kniv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Salat med bagt parmaskinke og asparges

Kødretter

Varm ovnen op til 200 grader. Fordel parmaskinken på en bageplade beklædt med bagepapir....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag