Video: Pecantærte
PecantærteKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Sukker
-
0.5 deciliter Sirup
-
0.5 deciliter Smør
-
1 spsk Vand
-
2 tsk Majsmel
-
3 stk Pasteuriseret æg
-
0.25 tsk Bordsalt
-
1 tsk Vanillesukker
-
3 deciliter Pekannød
-
1 stk Tærtebund
Forvarm ovnen til 175°C. Bland sukker, sirup, smør og vand i en gryde. Bring det i kog og fjern det herefter fra blusset. I en stor skål piskes æggene, til de er skummende. Pisk gradvist den varme sirupblandingen sammen med æggene. Rør salt, vanillesukker og hakkede pekannødder i blandingen. Hæld dette fyld i tærtebunden. Bag tærten i ovnen i 45-50 min., eller indtil fyldet er fast.
Pecantærte er en rigtig amerikansk ret, der ofte laves til thanksgiving. Pecantræet vokser oprindeligt i USA, men er selvfølgelig blevet spredt til alle verdenshjørner.
En sjov og transportabel udgave af pecantærte kan lettere tages med på picninc i i madpakken.
I den lidt sundere, men stadig utrolig populære afdeling, finder du sådan noget som spinattærte uden bund. En fremragende og velsmagende udgave af de mange forskellige tærter, du finder her på siden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillspyd med svinemørbrad
Grillspyd med svinemørbradAfpuds mørbraden og skær den i 8 skiver, der omvikles med bacon....
Gratinerede tortillapandekager
Svits bacon og hvidløg i lidt olivenolie. Tryk spinatbladene fri for væde, hak dem groft o...
Rabarberkage bradepande
Rabarberkage bradepandeTænd ovnen på 180 grader, inden du går videre. DejRør smør, sukker,...