Video: Quicky boller
Quicky bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hvedemel
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Olie
-
1.5 deciliter Lunkent vand
-
25 gram Gær
Sådan laver du hurtige og nemme Quicky Boller
Mel, salt, sukker, og olie mixes med mixer i en skål, hvis du bruger tørgær, smider du det i nu!
Efter at have rørt det i, tilsættes vand, efter behov, dejen skal ikke være alt for klistret.
Hvis du bruger alm. gær tager du dit vand og rører hurtigt din gær ud i det, hælder det i skålen, og mixer sammen med det andet.
Tilsæt mere mel efter behov, eller vand, hvis der er for meget mel.
Tag din ikke klistrede dej ud på et mel strøet bord, form den til en pølse, del den i ca 6 boller.
Bollerne sættes på et stykke bagepapir på en bageplade.
Tænd ovnen på 170 grader, og lad bollerne hæve imens den varmer op.
15-40 minutter senere pensles bollerne med lidt vand og sættes i ovnen og bages 15 til 20 minutter.
Opskriften er ganske beskeden, du kan sagtens lave den dobbelt så stor og eventuelt gemme bollerne i fryseren til senere.
Nybagte varme boller smager pragtfuldt med hjemmelavet marmelade som du kan lave på frosne jordbær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majswrap med kylling
Ingredienserne piskes til en tynd dej, hviler ca. ½ time.Derefter laves wrappen på en pand...
Kanelsnegle - gode
Margarinen smeltes og afkøles med mælken. Gær, æg, salt og sukker tilsættesmelet røres i....
Fiskaflak
Rens, skyl, og salt fisken. Derefter skyl fisken igen og lad den tørre lidt.Pisk æggehvide...