Video: Gulerodssuppe
GulerodssuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
1
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Naturel smøreost
Gulerodssuppe
Hak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet.
Varm smør op i en gryde, til det bliver gyldent.
Læg grøntsagerne i gryden og svits dem i smørret.
Grøntsagerne skal svitses til de er bløde.
Tilsæt grøntsagsbouillon og smøreost i gryden.
Suppen skal nu simre ved svag varme til smøreosten og bouillonen har sat sig i suppen, og gulerødderne er kogt møre.
Det skal være en jævn masse.
Blend evt. suppen med en stavblender i gryden for at få den blød og cremet.
Smag nu suppen til med salt og peber.
Tilfør evt. paprika efter smag.
Nyd din gulerodssuppe - velbekomme!
Spice din gulerodssuppe op
Giv din suppe lidt ekstra smag ved at tilføre 1 tsk. stødt ingefær og lidt citron.
Kartofler er også gode til at gøre suppen mere rund i smagen.
Du kan vælge andre krydderier at sætte til, og juster suppen efter egen smag.
Server retten med...
Supper er rigtig gode sammen med hjemmebagt brød. Vi foreslår at du laver et lækkert grydebrød eller et blødt foccacia brød.
Top retten med purløg, dild eller persille over suppen.
En anden suppe
Gulerodssuppen er en rigtig god ret, når vejret bliver koldere om aftenen. Du kan også lave en kartoffelsuppe med en god cremet smag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spandauer
SpandauerStart med at lave dejen som beskrevet her: Wienerbrødsdej. Sæt den på køl, mens d...
Pangasiusfilet
Steg det finthakkede løg til det er gyldent.Sammen med den finthakkede persille blandes de...
Oksestrimler med fem krydderier
Lad kødet være delvis frossent når det skæres ud. Skær strimlerne i halve på langs, så de...