Kyllinge- og yoghurtcurry

Kyllinge- og yoghurtcurry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Indisk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Servér med ris eller chapatis/naan (indiske brød)

Kokkens svar
Løg

Spørgsmål:

Kære Kok! Opskriften satte mig i et meget voldsomt dilemma, da jeg ikke kunne gennemskue løgkriterierne. Skal de blendes, som skrevet står, eller skæres i skiver, som vist på billedet. -Jeg er meget i tvivl og har af samme grund endnu ikke turde kaste mig ud i dette indiske eventyr af en en curryret. Hjælp mig. Hilsen den fortvivlede



Svar:
Hej ,du blender bare det hele , og så kan du hvis du ønsker , komme lidt løgstumper i , det ser lidt bedre ud.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/04-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Norsk julekål

Fedtfattig mad
Kødretter

Riv kålhovedet (med undtagelse af kernen, det inderste, lidt seje materiale). Læg 1/4...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Barbequemarineret kalkunbryst

Fjerkræ

Brun kalkunbrystet på panden hele vejen rundt. Hæld hvidvin på. Hvis væden ikke dækker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gravad laks med selleri- og sennepsmos samt concassé

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Bland sukker, salt, koriander, dild og sennep godt sammen. Læg laksen med skindsiden ne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag