Video: Glutenfri vaniljekranse
Glutenfri vaniljekranseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
350 gram Majsmel
-
150 gram Kartoffelmel
-
1 spsk Vanillesukker
-
1.2 tsk Bagepulver
-
320 gram Smør
Bland kartoffelmel, majsmel, vaniljesukker og bagepulver og hak smørret ud i melblandingen.
Pisk æg og sukker til en æggesnaps og ælt den i melet til en fast dej. Form dejen til vaniljekranse med et pænt stort hul i midten. Brug en stjernetyl for at få striber på kransene.
Bag ved 200 grader i ca. 12-15 min eller til kransene er lysebrune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
BMW
Hæld ingredienserne een af gangen i et shotglas. Mix og server.
Ovnbagte gulerødder med feta
Skær gulerødderne i skæve skiver og bag dem i olie, laurbærblade og salt i et ovnfast fad...
Lækker banankage
Sådan laver du lækker banankage :Pisk æg og farin med vaniliesukker til det er let og luf...