Vegetarisk Bagværk Desserter Jul Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 3370.65 calories 83.625 carb 43.51775 fat 10.875 fiber 27.325 protein 16.829 fat 51.3175 sugar

Video: Jødekager

Jødekager

Jødekager

Jødekager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Der findes flere måder at lave jødekager på.

Gammeldags jødekager og Herregårds jødekager er nogle af disse.

Hvorfor hedder det jødekager ?

Hvilket krydderi blev oprindeligt drysset på jødekager ?

Kan du svare på spørgsmålene, er du velkommen til at kommentere herunder.

Se meget, meget mere på vores side og bliv stjernemedlem.

Kokkens svar
Æg og frysning

Spørgsmål:

Hej hr. kok, Jeg er nysgerrig efter at vide hvorfor der skal anvendes pasteuriserede æg i denne opskrift? Kan man ikke bare anvende almindelige æg? Kan jødekagedej fryses? På forhånd tak! Vh. Tina



Svar:
Jo - du har ret - i denne opskrift kan du sagtens bruge almindligt æg.
Når vi bruger pasteuriserede æg, er det for at være sikker på at undgå salmonella, og derfor fortrinsvis i opskrifter hvor æggene ikke bliver varmebehandlet - f.eks.til fromager eller råcreme.
Men det kan også være en fordel at bruge pasteuriseret æg, hvis det kun er enten blomme eller hvide der skal anvendes, så er man fri for at skulle 'gemme' resten af ægget.
Hvis børn skal være med til at bage er det også en god idé at anvende pasteuriseret æg - det kan jo være fristende at smage på dejen :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

11/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Groft brød med grøntsager

Fedtfattig mad

Skræl grøntsagerne og riv dem + æbler groft. Vand, gær, honning, salt og de revne grøntsa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 465
Opskrift

Unghane

Fjerkræ

Fyld hanen med citronbåde, salt, peber og timian. Steg den i ovn i 40 min. på 180°C. Va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1245
Opskrift

Fedtfattig chokoladekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Æg og sukker piskes sammen, til sukkeret ikke længere knaser. Mel og cacaopulver sigtes...

  2
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1076

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag