Glutenfri vaniljekranse

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

15 minutter

15 minutter

5



Fremgangsmåde:

Bland kartoffelmel, majsmel, vaniljesukker og bagepulver og hak smørret ud i melblandingen.


Pisk æg og sukker til en æggesnaps og ælt den i melet til en fast dej. Form dejen til vaniljekranse med et pænt stort hul i midten. Brug en stjernetyl for at få striber på kransene.


Bag ved 200 grader i ca. 12-15 min eller til kransene er lysebrune.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

350 gram Majsmel

150 gram Kartoffelmel

1 spsk Vanillesukker

1/2 tsk Bagepulver

320 gram Smør

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g