Video: Rødtungefilet med rødbedesalat
Rødtungefilet med rødbedesalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rødtungefilet
-
2 spsk Rødløg
-
75 gram Tranebær
-
0.5 bdt Frisk persille
-
2 spsk Honning
-
2 spsk Dijonsennep
-
3 spsk Rapsolie
Sådan laver du rødtunge med rødbedesalat :
Kog rødbederne møre med skræl i 30-45 minutter. Hæld vandet fra og hæld masser af koldt vand på. "Smut?" rødbederne og skær dem i tern. Skær æble og 1 rødløg i tern og bland dem med rødbeder og tranebær. Hak persillen. Rør en dressing af honning, sennep, citronsaft, olie, salt og peber og hæld 1/3 over salaten. Gem resten til kartoflerne. Pynt med finthakket persille. Drys 1 finthakket rødløg og lidt persille på fiskefileterne og rul dem sammen. Krydr med salt og peber. Kom fiskerullerne i et fad beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 minutter. Servér fisken med rødbedesalat, kogte kartofler og dressing.
Nogle dagligvare butikker tilbyder forkogte rødbeder .
De ligger typisk i grøntafdelingen og er vacuum pakket
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet rodsuppe
Skær gulerødder/persillerod i strimler og hak løget groft. Gem lidt stave af gulerødder og...
Bagt chokoladekage med pære og fennikel
Bagt chokoladekage med pære og fennikelSmør en springform (24 cm i diameter) med smør og d...
Vintersalat
Sådan laver du vintersalat Riv bladene fra stokken af grønkålen. Skyl bladene grundigt, og...