Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør

Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Viña Pedrosa El Pedrosal


Vinhus: Bodegas Hnos. Perez Pascuas, Ribera del Duero, Spanien, Type: Rødvin Vin - Viña Pedrosa El PedrosalMuriel Reserva 'Fincas de la Villa' 2013 er en helt klassisk, flot Rioja Reserva fra en af områdets mest kendte producenter. Vinen er baseret på 100% Tempranillo-druer fra Muriels kalkholdige marker i Rioja Alavesa og Rioja Alta... læs mere


Køb og spar 10%  

Brug rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 28/05-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Flæskesteg af nakkekam steges som svinekam. Dog stilles kødet nederst i ovnen - og stegetiden er 2-2½ time. Centrumtemperaturen skal være 80 grader Hvis stegen ikke skal spises straks, pakkes den i stanniol indtil servering Flæskesteg - stegt ved lav temperatur - Det er nødvendigt at bruge et stegetermometer, da stegetiden varierer meget fra ovn til ovn. Gør stegen klar som beskrevet ved flæskesteg af svinekam. Stik et stegetermometer ind midt i kødet. Stil den midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 100 grader. Når centrumtemperaturen er 50 grader, skrues ovnen op på 250 grader, indtil centrumtemperaturen når 65 grader. Hold øje med at sværen ikke bliver for mørk. Kog rødkålen dagen før. Kog og pil kartoflerne til brunede kartofler dagen før.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tahindressing med lime og koriander

Vegetar
Vegansk Mad

Blend alle ingredienserne i en blender, eller med en blenderstav i et par minutter.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

grillede saltimboccaruller

Proteinrig mad
Kødretter

Bank fileterne ud med en kødbanker. Læg ost og et par salvieblade på hver og derpå en skiv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blomkålsgratin med sprødt låg

Vegetar

Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag