Video: Benløs kylling i tomat med frisk chili
Benløs kylling i tomat med frisk chiliKøkken:
Ingredienser:
Indisk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kylling i tern
-
8 spsk Olie
-
7 stk Hvidløgs fed
-
4 cm Ingefær
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Bukkehornsblade
-
1 kg Hakkede tomater
-
3 stk Grønne chili
-
2 stk Rød chili
-
2 tsk Garam masala krydderi
-
5 spsk Frisk koriander
Forberedelse
Hel kylling:
Pil skindet af kyllingen, udben den og skær kødet ca. 2,5 cm tern.
Kyllingefileter:
Skær kyllingefileterne i ca 2,5 cm tern.
Knus hvidløgsfedene.
Skræl, riv eller hak ingefæren fint.
Hak friske tomater fint eller brug hakkede tomater på dåse.
Hak 2 af de grønne chilier fint og skær den sidste åben på langs.
Skær de røde chilier åbne på langs.
Hak frisk koriander.
Tilberedning
Opvarm olien i en stor, svær gryde.
Når olien er opvarmet, tilsæt de knuste hvidløgsfed og steg indtil de er brunede.
Bland de tørrede bukkehornsblade (kasuri methi) i, derefter kyllingeternene samt halvdelen af den revne eller hakkede ingefær.
Steg over middel blus i 7 til 8 min.
Tilsæt de hakkede grønne chili, sammen med de hakkede tomater, de åbnede chili og salt.
Lad retten koge på lavt blus med låg på til kyllingen er mør.
Hvis der er for meget væde, kan låget tages af, skru op for blusset og lad retten koge kraftigt i nogle få minutter.
Strø til sidst garam masala i, sammen med resten af den revne eller hakkede ingefær og de hakkede korianderblade.
Bland det hele grundigt inden retten tages af blusset og serveres.
Server med indisk fladbrød (chapati) og ris (basmati eller en blanding af basmati og vilde ris).
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkål
Stegt and med svesker og hjemmelavet rødkålStart med at hakke rødkålen fint. Smelt dernæst...
Kringle
Sådan laver du KringlerVarm mælken til den føles lun, når du prøver med lillefingeren...
Kylling med cashewnød
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem...