Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Glaserede Løg

Proteinrig mad

Løgene pilles og skæres i grove både. Alle ingredienser til marinaden piskes sammen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Yoghurt med blåbær og ahorn- blåbærsirup

Vegetar
Fedtfattig mad

Bland ahornsirup, vand og blåbær i en lille gryde. Lad blandingen simre under låg i 5 mi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Æblekage med marcipan og mandler

Vegetar

Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipan o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag