Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 314 calories 8.1558333333333 carb 3.28 fat 0.81941666666667 fiber 3.6028333333333 protein 1.47625 fat 4.6341666666667 sugar

Video: Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 Hours 30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Koldhævet filonebrød

Vegetar
Vegansk Mad

Sådan laver du koldhævet filonebrød:En portion til 4 personer giver 2 brød. Rør gæren...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2393
Opskrift

Pasta med skaldyr

Fiskeretter

Kog tagliatelle som anvist på posen. Skær porrer og løg, svits dem i en gryde med olien...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 535
Opskrift

Kartoffelpizza

Vegetar

KartoffelpizzaRul din købte eller hjemmelavede pizzadej ud på bagepapir. Fordel dej...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 1321

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag