Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 263 calories 8.1558333333333 carb 3.28 fat 0.81941666666667 fiber 3.6028333333333 protein 1.47625 fat 4.6341666666667 sugar

Video: Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Husk at fedtprocenten er under det halve, hvis du undlader at spise skindet. Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon. Er du mere til and eller kalkun, kan du med fordel søge inspiration blandt vores opskrifter på andesteg og kalkunsteg.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sorte gryde

Kødretter

Sådan laver du sorte grydeSkær kødet i strimler og brun det ad 2-3 gange i varmt fedtstof....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2490
Opskrift

Ananastærte med vanille

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Ananastærte med vanille, fremgangsmåde:Saml dejen hurtigt og lad den hvile koldt. Gerne ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 912
Opskrift

Fedtfattige boller

Vegetar
Fedtfattig mad

Hæver 30 - 40 min. Formes til 24 boller Efterhæver 15-20 min. Bages ved 225 grader ca....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1451

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag