Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet ananas med ahornsirup og cognac

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Blande cognac med ahornsirup Skær ananasen ud i store både, pensl med sirup/cognac, grill...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Brød med krydderurter

Vegetar

Vandet lunes så det er håndvarmt og blandes med A-38, gær og salt. Olie,salt,friskhakket k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Barbequemarineret kalkunbryst

Fjerkræ

Brun kalkunbrystet på panden hele vejen rundt. Hæld hvidvin på. Hvis væden ikke dækker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag