En lækker hovedret fra det danske køkken. Du kan lave gåsesteg på ca. 4 timer 45 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mexicansk risret

Vegetar
Stærk mad

Forvarm ovnen til 230°C. Smør en bageplade. Kog risene efter anvisning på emballagen. P...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Brunkager

Vegetar

Put smør, sukker og sirup i en gryde og og lad det simre ved middel varme. Lys eller mørk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tærte med pinjekerner og honning

Rør smør, flormelis og salt godt sammen og tilsæt derefter mel og æggeblommer. Når dejen e...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag