Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 77 calories 8.1558333333333 carb 3.28 fat 0.81941666666667 fiber 3.6028333333333 protein 1.47625 fat 4.6341666666667 sugar

Video: Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hasselnødde-chokolade kage

Vegetar

Nødderne hakkes groft, ristes på en pande og køles af. Smelt chokoladen i et vandbad....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 805
Opskrift

Havredrømme

Vegetar

Rør margarine og sukker + vanille blødt. Rør olie i. Tilsæt de tørre ingredienser....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 597
Opskrift

Æblestang

Vegetar

Butterdejspladerne tøs op og rulles ud til ca. dobbelt størrelse. Æblerne skrælles, skæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1202

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag