Gåsesteg

Gåsesteg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Pas på med salt, idet der er salt i hønsebouillon.

Kokkens svar
størrelse

Spørgsmål:

Hvor stor en gås til 12 personer er der tale om. Jeg har en på 5 kg. Er det nok?



Svar:
Jeg tror, at din er for lille, men det afhænger af om, hvor meget tilbehør du serverer, og om du har lavet forret og dessert.

Uden at vide, hvor meget dine gæster spiser, ville jeg skyde på, at du skal bruge kød på 6-7 kg, men det afhænger af ovenstående...

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

28/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vegetarfrikadeller

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Bland de revne gulerødder sammen med æg, smuldret feta, finthakket persille og koriander s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagte pærer med nougat og kanelcreme

Vegetar

Bland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en usammenhængende smuldredej. Halver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rejesalat

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Lad rejerne tø op. Skær de rensede champignoner i tynde skiver. Pres citronsaft over, s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag