Video: Chokoladebanankage
ChokoladebanankageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hvedemel
-
2 tsk Bagepulver
-
175 gram Hakket hvid chokolade
-
175 gram Hakket mørk chokolade
-
150 gram Brun farin
-
50 gram Kokosmel
-
2 stk Modne bananer
-
2.5 deciliter Sødmælk
-
100 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
Bland alle de tørre ingredienser og den hakkede chokolade i en stor skål. Bland mælk, moset banan, smeltet smør og sammenpiskede æg i en anden skål. Kom det våde i det tørre og pisk grundigt. Smør 2 rugbrødsforme på 9 x 19 cm og fordel dejen i dem. Det skal blive 2 ret flade kager. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 gr. i 40 min., til dejen slipper en strikkepind. Lad kagerne afkøle på bagerist. Serveres i skiver med smør til eftermiddagsteen. Tip til frysning: Skær kagerne i tykke skiver og pak hver skive i fryseplast, der samlet lægges i en fryseplastpose. Kan fryss i 3 måneder. Tag det antal skiver, du skal bruge, ud af fryseren og lad dem ligge ved stuetemp. i 30 min.. Læg så skiverne på en brødrister eller under ovnens grill i få min. til de er gyldenbrune. Også her serveres de lune med smør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Perlehøne fyldt med fars af vilde svampe samt ærtemos
Forvarm ovn på 220°C. Fars: Grofthakkede kyllingebryster, hakket skalotteløg, hvidløg,...
Vanillesauce
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt...
Fisk i fad
Sådan laver du fisk i fad :Sej filetten renses for eventuelle ben . (Sej fillet kan ersta...