Video: Langtidsbagte spareribs med mangochutney
Langtidsbagte spareribs med mangochutneyKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 kg Sparerib
-
1 deciliter Tør sherry
-
1 deciliter Sojasauce
-
0,5 deciliter Sesamolie
-
0,5 deciliter Mango chutney
-
2 spsk Flydende honnig
-
200 gram Løg
-
1 tsk Revet ingefær
-
4 stk Hvidløgs fed
-
0,5-1 tsk Cayennepeber
KØDET SKAL MARINERE NATTEN OVER Skær spareribsene i mindre stykker og læg dem i bradpande. Pisk alle de andre ingredienser sammen og hæld dem over benene, der vendes, så de er helt indsmurte. Dæk dem til med film og stil dem i køleskabet natten over. Sæt ovnen på 150 gr.. Sæt fadet i ovnen og lad spareribsene småsimre i 3 timer. Vend dem rundt nogle gange undervejs. Skær med en skarp kniv ned mellem ribbenené, så de ligger enkeltvis, men i en stor stak. Serveres med kartoffelsalat eller kartoffelfritter og evt. nogle langtidsbagte tomater. Langtidsbagte tomater: halverede store tomater drysset med lidt salt og sukker og dryppet med lidt olie. De stilles i ovnen ved 150 gr i 2 - 3 timer til de er skrumpet helt ind.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedebøffer
Sådan laver du rødbedebøffer Start med at koge hirsekornene i vand sammen med grøntsagbou...
Råkost
RåkostSkræl og riv gulerødderne groft på et rivejern. Æblet skylles og skæres i tern, mens...
Oksekødboller
Hak chili, hvidløg og timian fint, og kom det i en skål sammen med oksekød, æg, rasp, salt...