Video: Pirog
PirogKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
3
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
400 gram Bønnespire
-
500 stk Butterdej
Det hakkede oksekød brunes. Soya (rimeligt meget) tilsættes sammen med lidt salt og peber. Et smurt ildfast fad beklædes med 3 plader udrullet butterdej. Farssovsen kommes i, over dækkes med et tykt lag bønnespirer. De 2 sidste plader butterdej udrulles og lægger over som låg. Bages i ca. 40 min. ved 200 grader.
Salat
Spørgsmål:
har du hørt om sambusi trekanter med fyld i ?
Svar:
Jeg tror, at du mener samosa, som er en indisk/pakistansk ret eller snack.
Den minder meget om pirogger, som er lavet på butterdej. Samosaer er lavet på, hvad der minder om filodej eller forårsrulledej, som fyldes og frituresteges. Fyldet er ofte grøntsager, såsom kartofler, løg og ærter, og krydret med indiske krydderier.
Brug denne opskrif og udskift evt. med filodej.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
01/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt rødspætte i bananblad
Forvarm ovnen til 200°C. Hak alle urter og bland med olier, fishsauce og ahornsirup. Sma...
Rasmus Klump pandekager
Sådan laver du Rasmus Klump pandekagerFørst blander du mel, salt og sukker i en skål. Pisk...
Asparges med smørstegt persille
Skær eller bræk det nederste hårde stykke af de grønne asparges. Kom aspargesne i koge...