Video: Pirog
PirogKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
400 gram Bønnespire
-
5 stk Butterdej
Det hakkede oksekød brunes.
Soya (rimeligt meget) tilsættes sammen med lidt salt og peber.
Et smurt ildfast fad beklædes med 3 plader udrullet butterdej.
Farssovsen kommes i, over dækkes med et tykt lag bønnespirer.
De 2 sidste plader butterdej udrulles og lægger over som låg.
Bages i ca. 40 min. ved 200 grader.
Salat
Spørgsmål:
har du hørt om sambusi trekanter med fyld i ?
Svar:
Jeg tror, at du mener samosa, som er en indisk/pakistansk ret eller snack.
Den minder meget om pirogger, som er lavet på butterdej. Samosaer er lavet på, hvad der minder om filodej eller forårsrulledej, som fyldes og frituresteges. Fyldet er ofte grøntsager, såsom kartofler, løg og ærter, og krydret med indiske krydderier.
Brug denne opskrif og udskift evt. med filodej.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
01/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med appelsin og hakkede mandler
Hak chokoladen og bland den med kakaopulveret og brun farin i en skål. Hæld det kogende va...
Hindbærsorbet
Hindbærsorbet Med ismaskine Start med at putte hindbær ned i en gryde med vand, sukker,...
Hvidløgschampignoner
Varm smørret i en stor gryde. Kom champignonerne i og svits dem let med låg på i 5 minutte...