Video: Italienske kødboller
Italienske kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Æg
-
1 deciliter Havregryn
-
1 deciliter Skummetmælk
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Oregano
-
2 tsk Basilikum
-
1 tsk Køkkensalt
-
1.2 tsk Peber
-
150 gram Mozzarella 30+
Italienske kødboller
Skær hvidløg ud i små tern.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Rør det grundigt sammen til en jævn fars.
Bollerne kan enten laves på panden eller i ovnen.
Steg dem i olie på panden til de er faste i overfladen.
Bollerne i ovnen skal lægges i et fad i 20 minutter ved 200 grader.
Server de italienske kødboller mens de er lune.
Velbekomme!
Et rigtig godt tilbehør
Få smagen af italien og gør din pastaret rigtig italiensk med disse hjemmelavede italienske kødboller til din pastaret. Læg dem i en tomatsovs og server dem sammen med gode pastaer. Top retten ved at lave dine egen frisk pasta til. Eller, hvis du er i det humør til en sundere version skal du prøve vores squash pasta. Pynt med basilikum på retten.
Flere varianter af kødboller
Kødboller kommer ikke kun i den italienske form. Vi har mange gode og lækre bud på kødboller. Prøv fx vores marokkanske kødboller i tomat sovs, som passer godt sammen med couscous. Giv retten en frisk smag med en håndfuld tranebære eller rosiner i din couscous. Eller er du i tapas humør? Så prøv vores tapas kødboller, som går godt sammen med andre spanske tapasretter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling med spinatfyld
Steg kyllingefileterne på høj varme til de får en gylden farve på begge sider.Tænd for ovn...
Marineret kalkunbryst
Læg kalkunbrystet i et fad, overhæld med marinaden, dæk med film og sæt det i køleskabet 2...
Bøf med svampe
Fyld: Champignoner, kantareller, løg og tørret tomat hakkes. Bland med finthakket persille...