Video: Marokkanske kødboller
Marokkanske kødbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2 stk Finthakket løg
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
1 bdt Hakket persille
-
1.2 tsk Stødt koriander
-
1 tsk Paprika
-
1.2 tsk Stødt ingefær
-
1.2 tsk Stødt kanel
-
0 Salt
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
1 dåse Koncentreret tomatpure
-
1 deciliter Vand
-
1 tsk Gurkemeje
Oksekødet blandes med løg, hvidløg, persille og krydderier. Farsen formes til boller og lægges på en tallerken. I en sauterpande varmes tomater, tomatpure og gurkemeje op og småkoger i 5 - 10 min.. Kødbollerne lægges i og koges uden låg i ca. 15 min..
Serveres med ris og broccoli
Er fryseegnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fennikel coleslaw
Skær fennikel og rødløg i så tynde skiver som muligt. Rør mayonnaise med gaio og citron...
Vanillekranse
Ovnen forvarmes til 175°C. Alle ingredienserne til dejen røres sammen i en skål. Dejen...
Saltindbagt oksemørbrad med kartofler i ovn
SaltdejSalt og hvedemel blandes sammen. Vand og olie tilsættes, og dejen æltes godt samme...