Video: Tapas kødboller
Tapas kødbollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
19
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Æg
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
4 tsk Frisk rosmarin
-
2 deciliter Frisk persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
0 Olivenolie
-
0.5 stk Romainesalat
-
8 stk Cherrytomat
-
4 stk Parmaskinke
-
300 gram Groft brød
-
2 tsk Olivenolie
-
4 tsk Balsamico
-
12 stk Sorte oliven
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
0.5 bdt Frisk rosmarin
1: Kødboller Hak løg, hvidløg, rosmarin og persille Bland og ælt hk. oksekød godt sammen med æg, urter, salt og peber. Rul små runde boller af fars taget med teske. Steg kødbollerne i olien ca. 10 min. på en pande. Ryst panden mens der steges. 2: Salat: Skyl og afdryp salatblade. Dels store salatblade i mindre stykker. Skyl og skær tomater i kvarte. Skær lufttørret skinke i mindre stykker. Skær brød i tern og rist dem i lidt olivenolie med lidt finthakket rosmarin på en pande. 3: Servering. Anret skiftevis med salat, tapas kødboller, kvarte tomater, skinkestykker, brødcrutoner og oliven. Dryp med olivenolie og balsamico. Drys salt, kværn peber og pynt med rosmarinkvist.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Champignontærte
Hvis du vil lave retten som hovedret så dobbel retten op. Olien gnides ind i melet med...
En grov tomatiseret grøntsagssuppe
Rens og skræl alle dine grøntsager. 1/3 del af dem skæres i tern og krydres for sig med s...
Smøreost med blåskimmel, portvin og valnød
Blend ost, smør og portvin i en foodprocessor eller blender, til det er jævnt og glat....