Video: Tapas kødboller
Tapas kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
19
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
450 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Æg
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
4 tsk Frisk rosmarin
-
2 deciliter Frisk persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
0 Olivenolie
-
0.5 stk Romainesalat
-
8 stk Cherrytomat
-
4 stk Parmaskinke
-
300 gram Groft brød
-
2 tsk Olivenolie
-
4 tsk Balsamico
-
12 stk Sorte oliven
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
0.5 bdt Frisk rosmarin
1: Kødboller
Hak løg, hvidløg, rosmarin og persille
Bland og ælt hk. oksekød godt sammen med æg, urter, salt og peber.
Rul små runde boller af fars taget med teske.
Steg kødbollerne i olien ca. 10 min. på en pande.
Ryst panden mens der steges.
2: Salat:
Skyl og afdryp salatblade.
Dels store salatblade i mindre stykker.
Skyl og skær tomater i kvarte.
Skær lufttørret skinke i mindre stykker.
Skær brød i tern og rist dem i lidt olivenolie med lidt finthakket rosmarin på en pande.
3: Servering.
Anret skiftevis med salat, tapas kødboller, kvarte tomater, skinkestykker, brødcrutoner og oliven.
Dryp med olivenolie og balsamico.
Drys salt, kværn peber og pynt med rosmarinkvist.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amagerkoteletter
Krydr koteletterne med salt og brun dem hurtigt på en varm pande. Pil løgene, skær dem i t...
chokolademuffins fra ugeavisen
Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao godt sammen. Pisk æg ,mælk og...
Chiligryde
ChiligrydeSvits løg og hvidløg i olien. Tilsæt kødet og svits det godt, indtil det er brun...