Video: Frisk pasta
Frisk pastaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
5
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Durummel
-
3 stk Æg
-
1 stk Æggeblomme
-
1 tsk Extra jomfru olivenolie
-
1 tsk Havsalt
Frisk pasta med pastamaskine
Start med at hælde melet ud på dit køkkenbord og saml melet sådan, så det ligner en vulkan med en fordybning i midten.
Herefter slår du æggene ud i fordybningen - den ekstra æggeblomme skal også med.
Tilsæt olivenolie og groft salt.
Ælt nu massen godt og grundigt sammen, indtil den får et ensartet udtryk.
Efterfølgende skal dejen pakkes ind i husholdningsfilm og hvile som minimum halvanden time i køleskab.
Derefter rulles pastaen ud med din pastamaskine og koges al dente.
Servér straks med tilbehør og din foretrukne sauce.
Vidste du at...
Hvis du laver en dobbelt portion frisk pasta, så kan du rent faktisk fryse halvdelen. Dette gør det meget nemmere for dig at lave en hurtig portion frisk pasta, næste gang du får lyst til det. Derudover smager frisk pasta bare fantastisk.
Lækre saucer til din friske pasta
Pasta i sig selv er lidt kedeligt uden nogen form for tilbehør. Derfor bør du tage et kig på vores ramsløgspesto eller hjemmelavede pesto, som vil være perfekt at blande sammen med pastaen. Du kan også vælge at gå i en helt anden retning og kombinere den friske pasta med en klassisk kødsovs.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sur-sød kalkun med ris
Risene skylles og koges efter anvisningen på posen. Olivenolien sættes over i en stor saut...
Farsbrød med grøntsager
Havregrynene udblødes i mælken. Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og...
Pandekager med kærnemælk
Pandekager med kærnemælkRør mel og æggene sammen i en skål. Hæld kærnemælk løbende i skåle...