Forretter Vegetarisk Vinter Efterår
Nutrition facts: 1 calories 15.116666666667 carb 10.633333333333 fat 5.8566666666667 fiber 11.556 protein 6.4142833333333 fat 3.0133333333333 sugar

Video: Græskarsuppe

Græskarsuppe

Græskarsuppe

Græskarsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 28/12-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Mere topping

Creme fraiche er et oplagt valg som tilbehør til din græskarsuppe, men vidste du, at du også kan toppe suppen med ristede græskarkerner, græsk yoghurt, koriander eller æbletern? Derudover kan du også overveje at servere et hjemmelavet flûte til.


Græskarsuppe kan naturligvis spises året rundt, men mange mennesker forbinder nok retten med det kolde og lunefulde efterårsvejr.


Hvad kan græskar ellers bruge til

Græskar er slet ikke så kedeligt, som det måske først kan antages. Det kan nemlig bruges i rigtig mange forskelluge typer opskrifter, og vi anbefaler, at du giver dig i kast med fx en græskartærte og eller denne bagte udgave, som du kan forkæle dine gæster med.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Lakseroulade

Nem lakseroulade i tortilla Rør cremefraiche sammen med ketchup, paprika og citron og smag...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 12968
Opskrift

Bede- og gedeostsalat med pistacienødder

Vegetar

Forvarm ovnen til 220°C. Dæk de to slags beder separat ind i et dobbelt lag sølvpapir og g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2414
Opskrift

Salat med frugt

Vegetar
Vegansk Mad

Salat med frugtSkær alle frugterne i tern, du kan sagtens bruge frisk ananas.Passionsfrugt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2391

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag