Video: kyllingefrikadeller i ovn
kyllingefrikadeller i ovnKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kyllingekød
-
1 tsk Groft salt
-
1 stk Æg
-
1 stk Løg
-
0 Peber
-
2 spsk Hvedemel
-
1 spsk Rasp
-
2 deciliter Mælk
-
0 Gulerod
kyllingefrikadeller i ovn
Tag en skål og tilsæt det hakkede kyllingekød, æg og salt og rør det godt sammen.
Løget hakkes fint. Kom løg, peber, rasp, hvedemel og lidt mælk i skålen.
Rør farsen godt sammen, og tilsæt lidt mere mælk.
Kom stille og roligt mere mælk til farsen så den til sidst hverken er godt tynd eller tyk.
Du kan tilføje revet gulerod til farsen efter behov. Frikadellerne kan også sagtens laves uden.
Stil farsen på køl i ca. 30 min, og tændt ovnen på 200 grader varmluft.
Gør en bageplade klar med bagepapir og form ca. 12 frikadeller.
Dette kan gøres med hænderne eller ved hjælp af en ske.
Hav eventuelt et glas lunket vand ved siden af hvor du kan dype skeen.
På den måde vil farsen nemmere give slip.
Sæt frikadellerne i ovnen og giv dem ca. 25 min.
Du kan eventuelt vende dem undervej på pladen, men dette er ikke et behov.
Velbekomme!
Tips og tricks...
Hvis du er vild med frikadeller så kan du også prøve at lave vores lammefrikadeller eller vores fiskefrikadeller.
De fungere alle rigtig fint både varme og kolde, og passer godt til både aftensmad og frokost.
Lav eventuelt en stor fars så der er nok til madpakkerne dagen efter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Kold brøndkarsesuppe
Skær porrerne i ringe og klar dem i fedtstoffet. Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kom...
Jordbær med appelsinsirup
Vask jordbær og fjern den grønne stilk. Pres appelsinen og hæld saften på en pande, til...