Video: Gryde med kål og kylling
Gryde med kål og kyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kartofler
-
1 stk Hvidkål
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Kyllingelår
-
100 gram Kogebacon
-
2 spsk Frisk peberrod
-
1 stk Citron
-
1 spsk Havsalt
Skræl kartofler. Skær hvidkålen i grove stykker, og hak løg og hvidløg. Fordel det hele i en gryde sammen med kylling, og bacon skåret i strimler. Læg timiankviste og laurbærblade ved. Dæk med vand. Lad det hele simre ca. 45 min. eller til kylling og kartofler er møre. Mos derefter kartofler let og smag til med salt + peber, revet citronskal og lidt saft og tilsidst revet peberrod. Spis evt. med rødbeder, sennep og persille på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Madbrød foccacia
Madbrød focaccia til enhver lejlighedTag en stor skål og hæld det lunkne vand i. Rør gæren...
Jordnøddesmåkager
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en bageplade. Rør jordnøddesmør og sukker sammen til en g...
Makrel i eddikemarinade
OBS: Til retter, der som denne bl.a . består af rå fisk, er det meget vigtigt at bruge HEL...