Video: Gryde med kål og kylling
Gryde med kål og kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kartofler
-
1 stk Hvidkål
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Kyllingelår
-
100 gram Kogebacon
-
2 spsk Frisk peberrod
-
1 stk Citron
-
1 spsk Havsalt
Skræl kartofler. Skær hvidkålen i grove stykker, og hak løg og hvidløg. Fordel det hele i en gryde sammen med kylling, og bacon skåret i strimler. Læg timiankviste og laurbærblade ved. Dæk med vand. Lad det hele simre ca. 45 min. eller til kylling og kartofler er møre. Mos derefter kartofler let og smag til med salt + peber, revet citronskal og lidt saft og tilsidst revet peberrod. Spis evt. med rødbeder, sennep og persille på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kødsauce
Sådan laver du kødsauce Hak løg og hvidløg fint. Svits hurtigt det i en gryde med lidt oli...
Hjemmelavet nutella
Hjemmelavet nutellaStart med at tænde ovnen på 150 grader.Rist hasselnødderne på en beklæd...
Grillet svinemørbrad med persille og hvidløg
Skær de 2 mørbrader ud i 6 stykker og snit en lomme midt i stykkerne. Stykkerne fyldes med...