Video: Hjemmelavet koldskål
Hjemmelavet koldskålKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
4
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
100 gram Sukker
-
1 stk Citron
-
1.5 deciliter Kærnemælk
Æg (pasteuriseret) og sukker kommes i en skål og piskes grundigt sammen. Skyl og riv skallen af citronen. Skær citronen over og pres citronsaften i en skål. Hæld kærnemælk, citronskal og citronsaft sammen med æggemassen og rør godt. Sæt koldskålen i køleskabet i mindst en time. Koldskålen spises sammen med kammerjunkere. Du kan også komme friske bær eller frugtkompot i din koldskål.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbærkoldskål uden æg
A-38 og kærnemælken hældes i en skål. Rør sukker, vanillesukker og fløde i, efter smag...
Pastaret med kylling
Pastaret med kyllingSæt en gryde over med vandet, kom lidt olie og salt i vandet, og vent...
Ananas marineret med ingefær
Bring vand, citronsaft og sukker i kog i en gryde. Tilsæt ingefær skåret i strimler. Tag g...