Video: Kammerjunkere
KammerjunkereKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
65 gram Smør
-
1.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Revet citronskal
-
0.5 stk Pasteuriseret æg
-
0.25 deciliter Skummetmælk
Sådan laver du Kammerjunkere
Mel og bagepulver blandes, og smørret smuldres i.
Sukker og citronskal tilsættes. Mælk og æg røres i.
Dejen æltes blank med hånden.
Dejen rulles til en pølse, som skæres i skiver og trilles som kugler.
Kuglerne sættes på en plade og bages straks ved 200°C i 7 min.
Kammerjunkerne skæres midt over og tørres på pladen ved 150°C i 20 min.
Kammerjunkere til en dejlig hjemmelavet koldskål
Når sommeren for alvor banker på døren er det tid til at nye en god omgang koldskål med kammerjunkere. Det bliver kun bedre af en hjemmelavet koldskål. Det kan naturligvis suppleres med friske jordbær eller en decideret jordbærkoldskål med æg eller uden æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med kylling i tomat
Opvarm olien.Svits løg og hvidløg.Tilsæt gulerødder.Tilsæt champignon.Tilsæt hakkede toma...
Gammeldags kylling
Tør kyllingen godt og fyld den med skyllet persille og krydr med salt og peber. Smelt smør...
Charlottes banankage
Ingredienserne piskes sammen med en elpisker i den rækkefølge ingredienserne står i. Bag...