Video: Kammerjunkere
KammerjunkereKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
65 gram Smør
-
1.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Revet citronskal
-
0.5 stk Pasteuriseret æg
-
0.25 deciliter Skummetmælk
Sådan laver du Kammerjunkere
Mel og bagepulver blandes, og smørret smuldres i. Sukker og citronskal tilsættes. Mælk og æg røres i. Dejen æltes blank med hånden. Dejen rulles til en pølse, som skæres i skiver og trilles som kugler. Kuglerne sættes på en plade og bages straks ved 200°C i 7 min. Kammerjunkerne skæres midt over og tørres på pladen ved 150°C i 20 min.
Kammerjunkere til en dejlig hjemmelavet koldskål
Når sommeren for alvor banker på døren er det tid til at nye en god omgang koldskål med kammerjunkere. Det bliver kun bedre af en hjemmelavet koldskål. Det kan naturligvis suppleres med friske jordbær eller en decideret jordbærkoldskål med æg eller uden æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk lagkage
Dej: Sukker, mel, blødgjort smør, æggeblommer, mælk samt bagepulver røres sammen til en jæ...
Osso buco på rødvin
Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kø...
Tomatbrød med seranoskinke
Rist brødet. Skær tomaterne i halve og gnid brødet med tomaterne. Der skal både være tomat...