Video: Kammerjunkere
KammerjunkereKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
65 gram Smør
-
1.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Revet citronskal
-
0.5 stk Pasteuriseret æg
-
0.25 deciliter Skummetmælk
Sådan laver du Kammerjunkere
Mel og bagepulver blandes, og smørret smuldres i.
Sukker og citronskal tilsættes. Mælk og æg røres i.
Dejen æltes blank med hånden.
Dejen rulles til en pølse, som skæres i skiver og trilles som kugler.
Kuglerne sættes på en plade og bages straks ved 200°C i 7 min.
Kammerjunkerne skæres midt over og tørres på pladen ved 150°C i 20 min.
Kammerjunkere til en dejlig hjemmelavet koldskål
Når sommeren for alvor banker på døren er det tid til at nye en god omgang koldskål med kammerjunkere. Det bliver kun bedre af en hjemmelavet koldskål. Det kan naturligvis suppleres med friske jordbær eller en decideret jordbærkoldskål med æg eller uden æg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Let koldskål
Pisk youghurt og kærnemælk sammen. Server straks, eller stil på køl til senere.
Stjerneskud dressing
Hjemmelavet dressing til stjerneskud Rør creme fraiche sammen med mayonnaise, ketchup...
Olivenbrød
Rør gæren ud i vandet, tilsæt resten og rør det godt sammen. Det bliver en meget våd dej....