Video: Jordbærkoldskål uden æg
Jordbærkoldskål uden ægKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 liter A38
-
1 liter Kærnemælk
-
1 deciliter Sukker
-
2 tsk Vanillesukker
-
1.25 deciliter Piskefløde 38%
-
300 gram Friske jordbær
Jordbærkoldskål uden æg
Rør sukker, vanillesukker og fløde sammen i en skål.
Tilsæt A38 og kærnemælk til skålen og sørg for at det bliver rørt godt sammen.
Klargør jordbærrene og kom dem i koldskålen.
Hvis der bruges frosne jordbær skal de gives et opkog inden man kan bruge dem.
Husk at køl dem godt af inden, de kommer i blandingen.
Jordbærkoldskålen smager allerbedst, hvis du lader den stå og trække i køleskabet i minimum en time inden den serveres.
Andre variationer
Pift gerne din jordbærkoldskål uden æg op med lækre hjemmelavede kammerjunkere eller andre friske bar og frugter.
Leder du efter andre favorit opskrifter uden æg, kan vi anbefale disse sunde bananpandekager uden æg, som fungerer perfekt til morgenmaden eller som en lækker eftermiddagssnack.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med feta og spinat
Bland mælk, olie, ost, chili og æg i en skål. Tilsæt spinat, mel, bagepulver og salt,...
Panna cotta dessert
Start med at komme husblas i en skål kold vand. Kom fløde, mælk og sukker i en gryde....
Omelet med basilikum
Pisk æg, salt og peber sammen. Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern...