Stegt ål med opbagt sovs og kartofler

Stegt ål med opbagt sovs og kartofler
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

35 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Ål på bordet

Ål var engang noget der ikke var særligt ualmindeligt spise i de danske familier. Ålen er desværre blevet mindre normal i de danske farvande, som også har medført at man for lov til t betale en betragtelig sum for at nyde den fantastiske smag.


Tilbehør

Det mest almindelige tilbehør til stegt ål er stuvede kartofler. Der findes dog også mange andre former for tilbehør der passer helt fint til, så som en let salat.


På Samsø serveres der æblemos til stegt ål.

Kokkens svar
Stegte ål med kartoftler og persillesovs

Spørgsmål:

Hvor mange gram rengjort ål beregner man pr. person?



Svar:
Hej ca: 200 gram
Mvh Tomas
opskrifter.dk

09/09-2009 af Opskrifter.dk

Nedfrysning?

Spørgsmål:

Kan man panere, stege ålene i forvejen - nedfryse dem - og blot varme dem på anvendelsesdagen?



Svar:
Det kan lad gøree sig - men det smager stadig bedre at gøre det på dagen.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

05/06-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Krydret tomatsuppe

Stærk mad
Fjerkræ

Purér tomaterne i en blender. Steg finthakket løg, hvidløg, jalapeno og ingefær i olive...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fransk toast

Vegetar

Pisk æg, juice og salt sammen i en flad skål. Bland knuste cornflakes, hvedekim og knus...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkunbryst - appelsin- og sennepspaneret

Fjerkræ

Ovnristede kartofler: Forvarm ovnen til 200°C. Bland kartofler i skiver, hvidløg, olivenol...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag