Video: Rullesteg af kylling
Rullesteg af kyllingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
12 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kyllingebryst
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk salvie
-
150 gram Appelsin
-
100 gram Sveske
Krydr kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og finthakket salvie og læg appelsinskiver i mellem.
Kom kyllingebrystet i pose til næste dag.
Giv sveskerne et opkog i vand, dryp dem af i en sigte og skær dem i stykker.
Erstat appelsinstykkerne med svesker og snør brystet sammen til en rulle.
Steg det 30 min. ved 220°C, eller til saften er klar, når man stikker i det med en kødnål.
Giv det evt. et par minutter under grillen.
Lad det hvile 10 min. før det skæres ud.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinerede ribben
Bland marinaden og lad ribbenene trække deri i mindst 8 timer.Læg ribbenene i en bradepand...
Krydrede gulerodsstave
Skær gulerødderne i kvarte på langs, dernæst midt over, så der dannes stave på ca. 5-6 cm....
Coq au biere - kylling i øl
Coq au biere - kylling i ølKyllingen parteres, ved at skæres på langs, i ben, vinger, og b...