Video: Chilisuppe
ChilisuppeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 Rød peberfrugt
-
2 Løg
-
1 Grøntsagsbouillon
-
100 Salsa
-
200 Kyllingebryst
-
150 Pastaskruer
-
1 Fløde 9%
Chilisuppe
Peberfrugter og løg skæres i tern og svitses i en gryde.
Bouillon og salsa tilsættes.
Suppen koges i ca. 15 minutter.
I mellemtiden kan du skære kyllingekødet i små stykker og stege det på en pande.
Kog pasta i en gryde for sig selv - tjek pastaens emballage for kogetid.
Brug gerne enten suppehorn, skruer, rigatoni eller farfalle-pasta.
Kom pasta, kylling, fløde, salt og peber ned i suppen og varm det sidste igennem i 2 minutter.
Så er din chilisuppe klar - velbekomme.
På udkig efter andre supper?
Her på Opskrifter.dk har vi et stort udvalg af supper, og der er uden tvivl noget for enhver smag. Hvad siger du eksempelvis til en velsmagende nudelsuppe?
Hvis du er mere til de lidt tungere supper, så kan vi helt klart anbefale dig denne jordskokkesuppe eller denne hjemmelavede tomatsuppe - begge er helt fantastiske til efteråret.
Spørgsmål:
Hej Hvorfor er der ikke chili i chilisuppen? mvh jh
Svar:
Hej Jeg gætter at den der har sendt opskriften ind, har brugt en Salsa med chili, og er den stærk så er det nok.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
31/07-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg bor i et bofællesskab og har maddag tirsdag i uge 14. Faldt over chillisuppen men men vi er 40 der skal laves mad til.......hvor meget skal jeg revidere opskriften med er det bare x 4 hvilket jeg synes giver utolig mange løg og røde pebre Venligst Ann
Svar:
Hej Ann, bare gange op , det skulle passe og smager rigtigt godt, glæd dig :-)
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pekingand
Har du godt med tid, så skal du ikke snyde dig selv for hjemmelavet peking and - det smage...
Feta- og tomatsmørepålæg
Smuldr fetaen og fordel den jævnt i en lille (½ l) ovnfast skål eller fad. Skær tomaten i...
Fars i parmaskinke
Ælt kødet med æg, løg, salt, peber, allehånde og mosede eller finthakkede ansjoser. Form...