Video: Nudelsuppe
NudelsuppeKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Okseben
-
600 gram Oksetyksteg uden kappe
-
1 deciliter Suppevisk
-
2 stk Løg
-
2 stk Tørret chili
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1 bdt Forårsløg
-
150 gram Nudler
-
1 knsp Peber
Sådan laver du en super lækker nudelsuppe
Skyl oksebenene godt af, kom dem i en stor gryde sammen med 2 l koldt vand.
Bring vandet i kog.
Krydr med salt, læg suppekødet i og lad det simre godt og vel 1 time ved ganske svag varme.
Skum suppen en gang imellem.
Skyl suppevisken (sammenbundne blade af selleri, porre, persille og andre køkkenurter) og skær den i store stykker.
Pil løgene og skær dem i fire.
Knus chilierne, kom grøntsager, chili og et par peberkorn i gryden, lad det hele småkoge ved ganske svag varme 1 times tid.
Skyl forårsløgene og kassér de visne blade og roddusken.
Skær løgene i smalle strimler.
Tag kødet op af suppen og skær det i små stykker.
Sigt bouillonen, skum fedtet væk eller sug det op med køkkenrulle.
Få suppen til at koge igen, smag til (salt, peber, chili).
Put nudlerne i den kogende bouillon.
Lad det kun koge et par minutter (se på pakken!).
Lad også kødet og forårsløgene komme et minut i gryden.
Søger du flere gode supper?
Så kig ikke længere! prøv for eksempel vores super lækre opskrift på den altid populære Kartoffel-porresuppe eller Champignonsuppe med broccoli.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juleboller
Sådan laver du julebollerLun mælken en anelse, og opløs gæren heri. Mælk og gær røres samm...
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op.Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele...
Fersken melba
Skræl ferskener og skær dem i halve. Ferskenerne dækkes med vand og sukker og koges.Kog hi...