Hjemmelavet tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker


Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks

Brug friske tomater, blanchér dem og pil skindet af, hvis du vil have den bedste "hjemmelavede" oplevelse. Ellers investér i nogle flåede tomater af høj kvalitet!


Servér med groft brød.


For en mere fyldig suppe, kan der tilsættes pasta - f.eks. pastaskruer.

Kokkens svar
varm suppe i en blender?

Spørgsmål:

Hej. Når du putter varm suppe ned i en blendermed låg på,har du så selv været ude for at det nærmest eksploderer ud over køkkenet fordi varme væsker i en beholder med låg ikke går godt i spænd? det skete lige for mig....



Svar:
Hej , jeg beklager dit uheld.Ja jeg har prøvet det mange ganger og kunne fortælle mange tossede ting om det , men det der er vigtigt er at man med et viskestykke holder på låget og max fylder 1/3 op af blender glasset

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/02-2009 af Opskrifter.dk

tomatsuppe

Spørgsmål:

kan denne suppe fryses i portioner? Jeg skal opereres her i december og plejer derefter mest at ha lyst til suppe. er der andre purerede supper der kan fryses du kan anbefale? Venligst Gitte



Svar:
ja - du kan sagtens fryse denne her suppe. Du kan næsten fryse alle supper, undtagen hvis de er lierede, så er de ikke velegnede til at fryse.

Skal der fyld i suppen efter at den er pureret, er det bedst at tilsætte den efter optøning.

F.eks.kan gulerødder godt blive lidt "gummi-agtige" når de har været i fryseren.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/11-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Baskisk skinke og æg

Proteinrig mad
Kødretter

Varm olien i en stor pande. Svits hakket løg, strimlede peberfrugt og presset hvidløg. Skæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Efterårsgryde med persille

Kødretter

Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl selleri og skær i stykker på stø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Røget dyrekølle

Proteinrig mad
Kødretter

Skær kødet i tynde skiver. Pesto: Hak hvidløg, basilikum, salt, peber, ristede pinjeke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag