Forretter Vegetarisk Vinter Efterår Vegansk mad
Nutrition facts: 494 calories 44.38 carb 23.42 fat 18.5 fiber 26.32 protein 2.89642 fat 21.66 sugar

Video: Hjemmelavet tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker


Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Perfekt både som forret og hovedret

For en ekstra appetitlig tomatsuppe kan du bruge friske tomater - blanchér dem og pil skindet af, hvis du vil have den bedste "hjemmelavede" oplevelse. Ellers investér i nogle flåede tomater af høj kvalitet.


Tomatsuppen kan med fordel fordel serveres med friskt brød - fx fransk rosmarinbrød eller velsmagende croutoner med urter, hvidløg og parmesan.


For en mere fyldig suppe kan der tilsættes suppepasta eller nudler.

Kokkens svar
varm suppe i en blender?

Spørgsmål:

Hej. Når du putter varm suppe ned i en blendermed låg på,har du så selv været ude for at det nærmest eksploderer ud over køkkenet fordi varme væsker i en beholder med låg ikke går godt i spænd? det skete lige for mig....



Svar:
Hej , jeg beklager dit uheld.Ja jeg har prøvet det mange ganger og kunne fortælle mange tossede ting om det , men det der er vigtigt er at man med et viskestykke holder på låget og max fylder 1/3 op af blender glasset

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/02-2009 af Opskrifter.dk

tomatsuppe

Spørgsmål:

kan denne suppe fryses i portioner? Jeg skal opereres her i december og plejer derefter mest at ha lyst til suppe. er der andre purerede supper der kan fryses du kan anbefale? Venligst Gitte



Svar:
ja - du kan sagtens fryse denne her suppe. Du kan næsten fryse alle supper, undtagen hvis de er lierede, så er de ikke velegnede til at fryse.

Skal der fyld i suppen efter at den er pureret, er det bedst at tilsætte den efter optøning.

F.eks.kan gulerødder godt blive lidt "gummi-agtige" når de har været i fryseren.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/11-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Aïoli

Vegetar

Sådan laver du aïoli Kom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 665
Opskrift

Fyld til madpandekager

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sådan laver du fyld til madpandekager Svits gulerødder og rødløg. Tag dem af panden og sæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1179
Opskrift

Jordbær- basilikumsalat

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Kom sukker og vand i en gryde og opvarm, indtil alt sukkeret er opløst. Lad det afkøle....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 706

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag