Forretter Vegetarisk Vinter Efterår Vegansk mad
Nutrition facts: 702 calories 44.38 carb 23.42 fat 18.5 fiber 26.32 protein 2.89642 fat 21.66 sugar

Video: Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe

Hjemmelavet klassisk tomatsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker


Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Tips & tricks

Din hjemmelavede klassiske tomatsuppe perfekt både som forret og hovedret

For en ekstra appetitlig tomatsuppe kan du bruge friske tomater - blanchér dem og pil skindet af, hvis du vil have den bedste "hjemmelavede" oplevelse. Ellers investér i nogle flåede tomater af høj kvalitet.


I stedet for at komme suppen i en blender kan du også benytte en stavblender og blende suppen direkte i gryden. Suppen skal dog afkøles lidt først.


Tomatsuppen kan med fordel fordel serveres med friskt brød - fx fransk rosmarinbrød eller velsmagende croutoner med urter, hvidløg og parmesan.


For en mere fyldig suppe kan der tilsættes suppepasta eller nudler.


Du kan også tilsætte lidt piskefløde for en mere rund og cremet smag.


Som pynt på din hjemmelavede klassiske tomatsuppe kan du bruge små tomattern. Dem laver du nemt ved at skære en tomat i 6-8 både og pille kernerne ud. Skær derefter stykkerne i små firkanter, som du drysser med lidt salt og sukker, så de slipper lidt af deres væske og får en flottere og mere dyb rød farve. Har du tid, så hæld de små tomattern i en sigte, så de frigiver yderligere væske.

Kokkens svar
varm suppe i en blender?

Spørgsmål:

Hej. Når du putter varm suppe ned i en blendermed låg på,har du så selv været ude for at det nærmest eksploderer ud over køkkenet fordi varme væsker i en beholder med låg ikke går godt i spænd? det skete lige for mig....



Svar:
Hej , jeg beklager dit uheld.Ja jeg har prøvet det mange ganger og kunne fortælle mange tossede ting om det , men det der er vigtigt er at man med et viskestykke holder på låget og max fylder 1/3 op af blender glasset

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/02-2009 af Opskrifter.dk

tomatsuppe

Spørgsmål:

kan denne suppe fryses i portioner? Jeg skal opereres her i december og plejer derefter mest at ha lyst til suppe. er der andre purerede supper der kan fryses du kan anbefale? Venligst Gitte



Svar:
ja - du kan sagtens fryse denne her suppe. Du kan næsten fryse alle supper, undtagen hvis de er lierede, så er de ikke velegnede til at fryse.

Skal der fyld i suppen efter at den er pureret, er det bedst at tilsætte den efter optøning.

F.eks.kan gulerødder godt blive lidt "gummi-agtige" når de har været i fryseren.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/11-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Babygulerødder og rosenkål glaseret i farin og peber

Fjerkræ

Blanchér babygulerødderne i letsaltet vand i ca. 4 min. Overfør dem til en skål med isvand...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1155
Opskrift

Fish and chips 4 pers

Proteinrig mad
Fiskeretter

Chips : Skræl bagekartoflerne. Skær enderne og siderne af de skrællede kartofler. Skær de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 664
Opskrift

Grøntsagsdip med karry

Vegetar
Stærk mad

Hak agurk og forårsløg. Bland alle ingredienserne sammen. Lad dippen stå i køleskab natten...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1102

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag