Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
15 minutter
30 minutter
7
Fremgangsmåde:
Chilisuppe
Peberfrugter og løg skæres i tern og svitses i en gryde.
Bouillon og salsa tilsættes.
Suppen koges i ca. 15 minutter.
I mellemtiden kan du skære kyllingekødet i små stykker og stege det på en pande.
Kog pasta i en gryde for sig selv - tjek pastaens emballage for kogetid.
Brug gerne enten suppehorn, skruer, rigatoni eller farfalle-pasta.
Kom pasta, kylling, fløde, salt og peber ned i suppen og varm det sidste igennem i 2 minutter.
Så er din chilisuppe klar - velbekomme.
Antal personer: 4
2 Rød peberfrugt
2 Løg
1 Grøntsagsbouillon
100 Salsa
200 Kyllingebryst
150 Pastaskruer
1 Fløde 9%