Video: Artiskokker med rejer
Artiskokker med rejerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Artiskok
-
500 gram Fjordrejer
-
3 kvist Frisk koriander
-
250 gram Smør
-
1 deciliter Hvidvinseddike
-
3 stk Æggeblomme
-
2 stk Citron
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
2 spsk Frisk kørvel
Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer og hakket koriander. Sauce: Smelt smørret i en gryde. Kog eddike op i en kasserolle. Fjern kasserollen fra varmen og pisk æggeblommer i til let skum. Tilsæt varmt smør lidt ad gangen. Pres citronsaft i. Hæld saucen på artiskokkerne og gratinér i 3 min. i ovn på 200°C. Anret artiskokkerne på salat og pynt med kørvel.
Spørgsmål:
Ser godt ud men kan det passe at man ikke skal bruge kødet fra artiskokkerne?
Svar:
Hej, du spiser bare "kødet" fra artiskokkerne som er inden i, når du spiser det andet også
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/02-2013 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan jeg tilberede forretten, så den er klar et par timer før gæsterne kommer, sådan at den lige er klar til at sætte i ovnen og gratinerer Mvh. Ulla
Svar:
Artiskokker kan du tilberede inden, men saucen og selve gratineringen anbefaler jeg du gør umiddelbart før servering.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
07/05-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej! Finns det något recept på kronärtssoppa? Mvh Helen
Svar:
Hej , det är bara att koka skockan , ta ut "Köttet", koka det med hönsbuljong och lite grädde , och så kan du köra det i mixer , så har du en god soppa
Mvh Tomas
recept.se
19/03-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvor længe skal de koge for at være møre?
Svar:
De skal koges ca.30 min. - når du stikker i dem skal det føles som en kogt kartoffel.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
19/06-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatbrød med seranoskinke
Rist brødet. Skær tomaterne i halve og gnid brødet med tomaterne. Der skal både være tomat...
Andebryst med frugtsauce
Andebryst med frugtsauceRids andebrysterne på kryds og tværs gennem fedtlaget. Opvarm olie...
Mozzarella- og porretærte med salsa verde
Mozzarella- og porretærte med salsa verdeDej: Blødgør smørret, bland det med mel til det...