Video: Kartoffelmos med champignoner
Kartoffelmos med champignonerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 kg Bagekartoffel
-
100 gram Smør
-
2 deciliter Kærnemælk
-
750 gram Champignon
-
2 stk Forårsløg
-
2 spsk Frisk purløg
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på 4x4 cm.
Kog dem i letsaltet vand i 25 min.
Hæld vandet fra.
Rør i kartoflerne mens de opvarmes over medium varme i 1 min. for at fordampe overskydende væde.
Fjern gryden fra varmen.
Tilsæt halvdelen af smørret til kartoflerne og mos godt.
Tilsæt kærnemælk, rør godt rundt og smag til med salt og peber.
Skær champignonerne i tynde skiver.
Smelt resterende smør på en stor pande.
Steg champignonerne, til de begynder at blive bløde.
Tilsæt herefter hakket forårsløg og lad det stege, til champignonerne begynder at brune.
Smag til med salt og peber.
Bland 2/3 af champignonblandingen sammen med kartoffelmosen.
Hæld resterende champignon over mosen og pynt med purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squash spaghetti
Squash spaghettiSkyl dine squash grundigt, og riv dem derefter til strimer ved hjælp af en...
Indisk linsesuppe
Indisk linsesuppeGrøntsagsbouillonen varmes. Løget pilles og hakkes fint. Smørre...
Gallopkringle
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast smør hakkes i. Sukker, æg og mælk...