Video: Varm romdrink med vaniljeis
Varm romdrink med vaniljeisKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
100 gram Usaltet smør
-
225 gram Sukker
-
250 gram Brun farin
-
0.5 liter Vanilleis
-
175 ml Rom
-
1.5 liter Vand
Varm romdrink med vaniljeis
Tag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå ca 15-20 min. på køkkenbordet inden du går i gang.
Pisk smør, sukker og farin sammen i en skål.
Tilsæt blødgjort vaniljeis og bland, til en cremet konsistens opnås.
Hæld denne blanding til en beholder med låg og stil det i fryseren i cirka en time, genre lidt længere. Tag evt. beholderen ud og tjek blandingens konsistens - den skal være letfrossen, men ikke stenhård. Ved serveringen placeres to toppede spiseskefulde af isblandingen i hver kop.
Tilsæt den ønskede mængde rom (ca. 2-3 spsk pr. kop).
Fyld nu koppen op med kogende vand og rør, til isblandingen er smeltet.
Strø kanel over og dine varme romdrinks med vaniljeis er nu klar til servering - Velbekomme!
Denne lune romdrink med vaniljeis kan serveres som en voksendessert efter en god middag.
Romdrinken er særlig velegnet om vinteren, hvor den også kan bruges til at få varmen efter en frisk tur i det fri. Server den for eksempel som en lækker eftermiddagsforkælelse sammen med lune teboller , sunde grovboller, eller gode gammeldags kanelsnegle.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sirupglaserede gulerødder
Skær gulerødderne i ½ cm tykke skiver. Bland gulerod, vand, halvdelen af smørret, sukker o...
Benløse fugle
Benløse fugle Kødskiverne bankes let og drysses så med salt og peber. Bacon skær...
Æbletrifli med ingefær og chili
Æbletrifli med ingefær og chiliÆblerne renses og skæres i mindre stykker. De koges sammen...