Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kardemomme
-
1/2 tsk Salt
-
1 spsk Sukker
-
50 gram Smør
-
1,5 deciliter Vand
-
1 stk Æg
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Salt og sukker tilsættes. Smørret smuldres i. Ægget piskes sammen og noget gemmes til pensling. Resten hældes i dejen sammen med fløden.
Dejen æltes blank og smidig og trilles til en pølse og skæres ud i 12 stykker. De formes til boller og sættes på en bageplade og pensles.
Tebollerne sættes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 225 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med appelsin og fennikel
Riv lidt skal fra en af appelsinerne og gem det. Fjern resten af skrællen fra appelsinerne...
Andebryst med blommesovs
Vask kartoflerne og læg dem i bagepapirspakker (4 stk.) med snittede porrer i tykke skiver...
Ananas salsa
Alt blandes i en skål og smages til med chilipulver og salt. Bør hvile koldt i ½ time f...