Video: Kalkun i parmesan med tomatkompot
Kalkun i parmesan med tomatkompotKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kalkunbryst
-
75 gram Revet parmesan
-
25 gram Smør
-
4 stk Skalotteløg
-
1 dåse Flåede tomater
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
150 gram Broccoli
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
300 gram Parboilede ris
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kødet skæres i mindre stykker og vendes i parmesan. Steg kødet af i panden. Tag kødet op og kom skalotteløg i. Steg disse letmøre og kom herefter flåede tomater i og kog saucen let ind. Smag til med hakket koriander efter smag samt salt og peber. Broccoli koges letmøre og vendes i saucen sammen med de stegte kalkunstrimler. Drys med lidt friske korianderblade før serveringen. Ris koges som anvist på posen, og serveres til.
En god råkostsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lam med hvidløg og urter
Forvarm ovnen til 165°C. Skær små snit i lammekøllen med en skarp kniv. Skær hvidløget...
Hybenmarmelade
HybenmarmeladeRens dine hyben-frugter for blade og stilke.Fjern kernehuse fra æblerne og s...
Kyllingevinger braiseret i honning og soja
Skær hver kyllingevinge i 2 stykker. Varm olien i en wok og steg vingestykkerne ved høj va...