Video: Pasta med tun, svampe og fløde
Pasta med tun, svampe og flødeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Smør
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
150 gram Champignon
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
400 gram Tun i vand
-
1 spsk Citronsaft
-
2 spsk Frisk persille
-
500 gram Pastaskruer
Kom smør og olivenolie i en stor pande. Varm det op. Hak løget og knus hvidløget, steg begge dele i fedtstoffet, til løgene bliver bløde. Skær champignons i skiver og steg dem med i to min. Tilsæt fløde, bring i kog og skru ned for varmen. Lad det simre til saucen er kogt lidt ind. Tilsæt tun, citronsaft og hakket persille. Rør godt rundt. Krydr med salt og peber. Kog pastaen al dente. Dræn den fuldstændigt og hæld den tilbage i gryden. Hæld saucen over pastaen og vend det hele godt. Servér med det samme.
Spørgsmål:
Er det tun fra dåse, der skal i og hvor meget?
Svar:
Ja, tun fra dåse, 100 gram per person.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
16/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt torsk med krydderurter
Tænd ovnen og forvarm den til 200°C. Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citr...
Boller med nødder og bær
1. Rist nødderne på en tør pande. Gnub skallerne af. Hak nødderne groft. Skær abrikoser i...
Chokolade-pecantærte
Forvarm ovnen til 190°C. Pres tærtedejen ned i en tærteform. Pisk æggene sammen med...