Hovedret
Nutrition facts: 2296 calories 44.2275 carb 59.17275 fat 15.1 fiber 32.9625 protein 19.647675 fat 6.6075 sugar

Video: Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
ungsbakad marulk

Spørgsmål:

Hej, Jag blir väldigt förvånad över tillagningstiden och temeperaturen för ungsbakad Marulk. I mitt fall brukar jag alltid ha max95-105 grader på ungen och ca. 1 timma. I annat fall brukar fisken bli överkokt och torr. Jag skulle vilja veta om så icke sker enligt detta recept.



Svar:
Hej
Som det är nu så lagar man mat mer "Modernt", och man kan med fördel göra som det står i receptet
Mvh Tomas
recept.se

14/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gulerodssuppe med dildpesto

Vegetar
Fedtfattig mad

GulerodssuppeSkyl gulerødderne grundigt (men skræl dem ikke, eftersom de indeholder masser...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 540
Opskrift

Peberbøf med sauterede peberfrugter

Kødretter

Mørbraden skæres ud i bøffer af passende tykkelse. Bøfferne steges, så de er rosa. Sau...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1123
Opskrift

Pekingsuppe

Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kyllingebrystet i ensartede, små tern. Kom kål og hønsebouillon i en gryde og lad d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1786

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag