Hovedret
Nutrition facts: 3400.9 calories 44.2275 carb 59.17275 fat 15.1 fiber 32.9625 protein 19.647675 fat 6.6075 sugar

Video: Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske

Ovnbagt havtaske
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
ungsbakad marulk

Spørgsmål:

Hej, Jag blir väldigt förvånad över tillagningstiden och temeperaturen för ungsbakad Marulk. I mitt fall brukar jag alltid ha max95-105 grader på ungen och ca. 1 timma. I annat fall brukar fisken bli överkokt och torr. Jag skulle vilja veta om så icke sker enligt detta recept.



Svar:
Hej
Som det är nu så lagar man mat mer "Modernt", och man kan med fördel göra som det står i receptet
Mvh Tomas
recept.se

14/02-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tapas - Chorizo i cider mv.

Proteinrig mad
Kødretter

Olien hældes i en lille gryde og varmes under middel varme. Herefter hældes alle ingredie...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 635
Opskrift

Salat med Asparges, edamamebønner, radiser og tomater

Vegetar

1. Knæk bunden af aspargesene og skær dem i mundrette stykker (evt. blancheres de!) 2....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1738
Opskrift

Grillede krabbekløer med honning og limemarinade

Stærk mad
Fiskeretter

Krabbekløer: Pisk limeskal, -saft, honning og 2 spsk. olivenolie godt sammen. Giv hver kog...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 679

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag