Video: Bøf Stroganoff med ris
Bøf Stroganoff med risKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500.65 gram Magert oksekød
-
2 stk Løg
-
3 spsk Margarine
-
2 spsk Hvedemel
-
4.5 deciliter Bouillon
-
1 stk Koncentreret tomatpure
-
1.2 tsk Sennepspulver
-
250 gram Champignon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1.2 deciliter Creme fraiche 38%
Hak løgene og skær champignon i kvarte. Kødet strimles. Brun kødet ved kraftig varme til det er gyldent brunt. Tag det op af gryden. Brun løg og kom kødet tilbage i gryden. Drys med mel under omrøring. Bland bouillon, tomatpuré og sennep (rørt ud i lidt bouillon). Hæld blandingen i gryden. Lad det simre til kødet er mørt, 20-45 min. Tilsæt champignon (skal ikke brunes) og smag til med salt og peber, evt. ekstra tomatpuré. Bland creme fraiche i, og lad det simre i 5-8 minutter. Serveres med ris (eller kartoffelmos, hvis du foretrækker det). Velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk salat med oregano
Skær tomaterne i halve både, agurkerne i kvarte og løgene i ringe, bland det i en skål. S...
Waldorfsalat
Den klassiske Waldorfsalat Waldorfsalat er en klassiker. Den daterer sig tilbage til slutn...
Ramsløg mayo
Ramsløg mayoDenne ramsløgsmayo kan bruges som dip eller i sandwich.Skyl ramsløg og blend d...