Video: Dampet torsk med ristede grøntsager og ris
Dampet torsk med ristede grøntsager og risKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Torskefilet
-
200 gram Grøn asparges
-
200 gram Blomkål
-
2 stk Tomat
-
200 gram Vilde ris
Dampet torsk med ristede grøntsager og ris
Kog ris som anvist på pakken. Rengør grøntsagerne og skær dem i passende stykker.
Rist dem på panden let i lidt olie, indtil de er møre. Damp torsken i ovnen ved ca. 160 grader i 8- 10 minutter, indtil den er dampet igennem.
Enjoy!
Forslag til andre middagsretter med torsk:
Tag evt. et kig på nogle andre torskeretter.
Se fx vores opskrift på pandestegt torsk med rødbeder og syltet citron eller på
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekølle med krydderiblanding
Forvarm ovnen til 165°C. Bland salt, peber, hakket merian, sennep og kardemomme i en li...
Uramaki Sushi
Uramaki sushiSkær agurk, avocado og mago i aflange stykker. Skær den røgede laks og tunfil...
Rødspætte i bacon med asparges
Rødspættefilet: Skyl aspargesne, skær det nederste hvide stykke væk og skær dem i passen...