Video: Hummer med ingefær og forårsgrøntsager
Hummer med ingefær og forårsgrøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
23
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hummer
Tilbehør
-
1 stk Gulerod
-
0.5 stk Agurk
-
8 stk Årstidens svampe
-
1 stk Skalotteløg
-
75 gram Ærter
-
1 stk Citron
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
4 deciliter Frisk persille
Sauce
-
30 gram Ingefær
-
1 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Stjerneanis
-
1 spsk Fennikelfrø
-
1 stk Appelsin
-
2 tsk Hvid peberkorn
-
4 deciliter Rhinskvin
-
2 tsk Havsalt
Pynt
-
4 deciliter Frisk basilikum
Bouillon/sauce
Kog bouillon ingredienserne sammen i en gryde og læg hummeren ned i gryden med hovedet først. Lad den koge i 5 min. Tag gryden af varmen, men lad hummeren blive i i minimum 30 min.
Tilbehør/Forårsgrøntsager Rengør gulerod, agurk og svampe og hak dem fint. Snit skalotteløg fint.
Tag hummeren op af gryden og si bouillonen. Varm ca. 1 dl pr. person af bouillonen op igen. Når det koger tilsættes lidt fløde samt de finthakkede og snittede grøntsager, lidt citronsaft og -skal. Lad det koge i 1-2 min.
Pynt Serveres straks med hummeren og pyntes med basilikum.
Spørgsmål:
dybfrosset kogt hummer, hvordan behandles
Svar:
Hej , du starter bare der hvor den ferske kommer op af gryden , hvis din hummer allerede er kogt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
31/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr. Læg rodfrugterne...
Bulgursalat med marinade
Bland marinaden og lad trække. Hæld 2 dl kogende vand over bulgur og lad trække 10 min....
Vanille proteindrik
Alle mælkeprodukter piskes sammen og derefter piskes æg deri. Det smages til med vanilie o...