Forretter Nytår
Nutrition facts: 4556 calories 84.553 carb 20.63675 fat 20.0265 fiber 47.176 protein 6.944175 fat 12.4825 sugar

Video: Hummer med ingefær og forårsgrøntsager

Hummer med ingefær og forårsgrøntsager

Hummer med ingefær og forårsgrøntsager

Hummer med ingefær og forårsgrøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Forret

23


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Hummer er noget af det fornemste, man kan hente af det danske farvand. Derfor bruges det typisk til nytår, når man skal have lidt finere mad.


Afliv hummeren ved at stikke en kraftig kniv i nakken og skær fremad. Du kan også bare lægge den i spilkogende vand med hovedet først. Det slå den også ihjel med det samme. Vil du dog være helt sikker, så brug metoden med kniven.

Bind halen op, hvis du vil undgå, den krøller sammen

Brug snor og en ske eller spisepind

Bræk kløerne af

Træk halen forsigtigt af

Med en saks klipper du undersiden af halen op

Bræk forsigtigt skallen af

Slå kløerne med bagsiden af en kniv. Læg evt. et viskestykke over for at forhindre, at det sprøjter ud over det hele

På den måde kan man (igen forsigtigt) trække det kogte kød ud af skallen.


Prøv også vores andre inspirerende opskrfiter med hummer. Fx hummerhaler med avocado eller hvad med lynstegt hummer med med sauce?

Kokkens svar
Hummer

Spørgsmål:

Hvordan tilbereder man en HUMMER



Svar:
Hej Finn

Tak for dit spørgsmål!

Du afliver hummeren ved at stikke en kraftig kniv i krydset på hummerens hoved og skære fremad

Bind halen op, hvis du vil undgå, den krøller sammen

Brug snor og en ske eller spisepind

Læg hummeren i spilkogende vand og kog i 6 minutter

Køl hummeren ned i isvand derefter

Bræk kløerne af

Træk halen forsigtigt af

Med en saks klipper du undersiden af halen op

Bræk forsigtigt skallen af

Slå kløerne med bagsiden af en kniv. Læg evt. et viskestykke over for at forhindre, at det sprøjter ud over det hele

På den måde kan man (igen forsigt) trække det kogte kød ud af skallen

04/06-2021 af Opskrifter.dk

Hummer

Spørgsmål:

dybfrosset kogt hummer, hvordan behandles



Svar:
Hej , du starter bare der hvor den ferske kommer op af gryden , hvis din hummer allerede er kogt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

31/12-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Feta- og tomatsmørepålæg

Vegetar
Vegansk Mad

Smuldr fetaen og fordel den jævnt i en lille (½ l) ovnfast skål eller fad. Skær tomaten i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 854
Opskrift

Flæskesvær

Kødretter

Sådan laver du flæskesvær Frigør sværen fra svinekammen.Skær sværen i strimler i en tykkel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 312
Opskrift

Kyllingevinger braiseret i honning og soja

Fjerkræ

Skær hver kyllingevinge i 2 stykker. Varm olien i en wok og steg vingestykkerne ved høj va...

  4
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 911

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag