Video: Pasta carbonara
Pasta carbonaraKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rødløg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
400 gram Bacon i skiver
-
3.4 stk Æg
-
100 gram Revet parmesan
-
2.5 deciliter Fløde 38%
-
0 Hvid peber
-
0 Revet muskatnød
-
500 gram Frisk pasta
Pasta carbonara
Sæt vand over i en gryde til pasta.
Når vandet koger, koges pastaen som anvist på pakken.
Hak løg i små tern og pres hvidløg.
Svits det hele sammen med bacon i en stor gryde.
Når baconen er sprød, tilsættes hvidvinen.
Lad det koge et par minutter.
Imens piskes æg, fløde, parmesan og krydderierne sammen i en skål.
Hæld vandet fra pastaen når den er kogt færdig.
Hæld den kogte pasta i gryden med løg, bacon og vin og rør forsigtigt rundt.
Hæld æggemassen over og vend det hele rundt et par minutter.
Retten er færdig, når sovsen er tyk.
Server din pasta carbonara med det samme.
Som topping kan du med fordel drysse lidt persille og noget friskkværnet peber på.
Velbekomme.
Tilbehør der passer godt til pasta carbonara
Får du gæster eller ønsker du lidt ekstra forkælelse i hverdagen? Du kan med fordel både servere brød og/eller en salat til din pasta carbonara. For eksempel kan du bage et focaccia eller lave en tomatsalat. Begge dele vil tilføje retten lidt ekstra.
Vidste du at..
Frisk hjemmelavet pasta er både nemt at lave og smager fortryllende. Har du en pastamaskine, eller kan du låne dig til en, så brug den. Se her hvordan du laver frisk pasta.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk suppe
Svits finthakkede løg, hvidløg, chili og ingefær i olie.Tilsæt kødstrimlerne og steg et pa...
Chokoladekage med chokoladecreme
Chokoladekage med chokoladecremeChokoladekageKom sukker, æg og vanillesukker i en skål og...
Kalkunfrikadeller med smørdampede urter
Kalkunkød blandes med æg, havregryn, hakket persille (gem lidt til pynt), hakket løg, pres...