Video: Lynstegt hummer med sauce
Lynstegt hummer med sauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
14
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hummer
-
0.5 stk Æggehvide
-
2 tsk Tør sherry
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Majsmel
-
3 spsk Olie
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Ingefær
-
0.5 deciliter Tomatketchup
-
1 tsk Sød chilisauce
-
0.5 deciliter Vand
-
2 tsk Eddike
-
2 tsk Sukker
-
2 tsk Majsmel
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en marinade af letpisket æggehvide, sherry, salt og majsmel. Marinér hummerkødet i 20 min. Varm olien i en wok og put de marinerede hummerbidder i. Steg dem på alle sider i 3 min. Gem olien fra stegningen. Sæt hummerkødet til side og lav saucen. Sauce: Brug 1 spsk af olien fra hummerstegningen til at svitse knust hvidløg og ingefær. Tilsæt ketchup, chilisauce, vand, eddike og sukker og steg, til sukkeret er opløst. Når saucen koger jævnes den med majsmel og vand. Servér hummerstykkerne med saucen og ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med bagt tomatsauce
Hak løg og hvidløg, og steg det gyldent i olie. Tilsæt krydderier og de flåede tomater o...
Ovnbagt lys fisk
Alle grøntsagerne hakkes fint. Fisken krydres med salt og peber. Grønsagerne lægges i et...
Chilligryde
Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned t...