Kartoffelgratin med oksekød

Kartoffelgratin med oksekød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

35 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips til din kartoffelgratin med oksekød


Gratiner er i virkeligheden nemme at lave og er dejligt mættende. Du kan både spise dem med eller uden kød, alt efter hvad du foretrækker. Tilføj eventuelt lidt revne gulerødder til din kød fars eller lidt champignon i skiver for at give mere tekstur og smag. Ja faktisk kan du komme lige det i du lyster. Eksperimenter med retten og få brugt dine rester i køleskabet. Gratiner evt. med revet ost for at tilføje lidt sprødhed.


Inspiration til tilbehør og gratiner

Server gratinen med grønne bønner dampede i lidt smør sammen med et fed presset hvidløg. Har du ekstra tid til overs, så lav en marinade til grønne bønner for at give dem ekstra smag.

Hvis du er glad for at spise (og lave) gratin, så prøv for eksempel denne spinat-ostegratin. Alternativt kan du give dig i kast med en lækker broccoligratin med tomatsalat.



Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marcipansmåkager

Vegetar

Start med at smutte mandlerne. Bland herefter alle ingredienser undtagen mel og bagepulver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Frosting - Smørcreme

Vegetar

Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kandiserede valnødder

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen til 175°C. Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade. Rist nødderne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag