Video: Andebryst confit med enebær og peberfrugt relish
Andebryst confit med enebær og peberfrugt relishKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
24 timer 20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
10 stk Enebær
-
3 spsk Havsalt
-
2 spsk Frisk timian
-
4 stk Hvidløg
-
2 stk Andebryst
-
50 gram Gåsefedt
-
10 stk Enebær
-
3 stk Rød peberfrugt
-
3 spsk Balsamico
-
3 spsk Brun farin
Andebryst confit med enebær og peberfrugtrelish
Blend halvdelen af enebærrene, salt, timian og hvidløg sammen.
Marinér andebrysterne i dene marinade natten over.
Kom andebryster i et højt ildfast fad.
Varm gåsefedtet op i en gryde og hæld det over sammen med enebær.
Fadet tildækkes tæt med sølvpapir og kommes i ovn i 1 time og 40 minutter ved 160°C.
Tilbehør (relish)
Skær peberfrugterne i tynde strimler.
Opvarm dem i en gryde sammen med eddike og brun farin, indtil der ikke er mere væske.
Før servering drysses friske blade fra merian hen over retten.
Så er din anderbryst confit klar til servering. Velbekomme!
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Confit er en stegemåde fra det sydvestlige Frankrig og er en slags modsætnings til friturestegning. Ved confit steges kødet langsomt i en marinade af enten olie, fedt eller sukkervand.
Saltes kødes efterstegning, er det desuden en måde at konservere maden på. På den måde kan det holde flere måneder og måske år. Vi anbefaler dog ikke, at du gør dette, medmindre du ved, hvad du laver.
Andebryst er et stykke godt og velsmagende vildt, der kan serveres på et utal af måder. Lige fra pekingand til andebryst med balsamicosovs.
Her er desuden en opskrift, der sikrer, at du får en dejlig rosafarvet andebryst, hvor den hverken får for lidt eller blot bliver branket udenpå og halvrå indeni.
Spørgsmål:
Hej Vi har lige været en tur i Paris, hvor vi fik det lækreste kød på en restaurant. Det skulle være ande tournedos, men jeg kan ikke finde nogen opskrifter på nettet med tournedos af and - kan det overhovedet lade sig gøre? Eller må det have været noget andet vi fik? Hvis der findes en opskrift vil jeg meget gerne prøve den af herhjemme. Mvh. Christina
Svar:
Tournedos vil sige at andebrysterne er bundet sammen, så de danner en rund form. Herefter steges de og skæres i skiver - i et flot rundt stykke.
Prøv en af vores opskrifter på andebryst - og prøv at binde dem sammen.
God fornøjelse.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
06/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej. Udover peberfrugt mm. hvad serveres der så til; brød, kartofler ?
Svar:
Hej , jeg synes nok det kunde være lækkert med en kartoffelkage til denne ret , nogle vil måske synes det var nok med et lækkert stenbagt surdejsbrød ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/02-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej I forbindelse med et bryllup vil brudeparret gerne at menuen består af rejer med skal, andebryst og jordbær... har du nogle ideer til retter? på forhånd tak. Henriette
Svar:
Prøv at skriv "andebryst" i søg, så kommer der rigtig mange forslag - jeg har selv smagt "Andebryst confit med enebær og peberfrugt relish" - den er rigtig lækker.
Jordbær - der kan du bruge denne opskrift, den har en frisk smag og det er helt fint at bruge mynte til jordbær.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
23/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rosenkål med rasp
Rosenkål med raspSkyl rosenkålene. Skær et "X" i hver kål (ca. 0.25 cm dybt), så bliver de...
Bleeding chocolade cakes med karameliseret ananas
Smelt chokoladen over vandbad og pisk æg og sukker. Bland smør med æggesnapsen og vend mel...
Flødestuvede sølvbeder
Sådan laver du flødestuvede sølvbeder Skyl sølvbeden, skil bladene fra stokkene. Skær blad...