Køkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 Hvidløg
-
500 Kanin
-
2 spsk Paprika
-
3 Parboilede ris
-
1 Flåede tomater
-
6 Grøntsagsbouillon
-
300 Majs på dåse
-
500 Frosen ærter
-
2 spsk Sojasauce
-
1 stk Rød peberfrugt
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brunes let. Ris og krydderier blandes godt med det hele. Saften fra de flåede tomater og bouillon hældes ved, og det hele småsnurrer under låg i ca. 25 min.
Majs, ærter og de flåede tomater tilsættes, hæld evt. mere væske ved. Retten koger videre 10-15 min. Smag til med salt, peber og kinesisk soja.
Serveres i gryden pyntet med rød peberfrugt.
Flûtes
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørdej (salt)
Smør, salt og mel æltes sammen til en smuldret dej, cremefraichen tilsættes, og dejen ælte...
Kathrineblommekage
Tænd ovnen på 170°C. Skyl sveskerne og sæt dem i blød i lunket vand, indtil de er ble...
Burmesisk suppe
Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), re...