De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brunes let. Ris og krydderier blandes godt med det hele. Saften fra de flå

Kaningryde

Kaningryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Flûtes

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mørdej (salt)

Vegetar

Smør, salt og mel æltes sammen til en smuldret dej, cremefraichen tilsættes, og dejen ælte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kathrineblommekage

Vegetar

Tænd ovnen på 170°C. Skyl sveskerne og sæt dem i blød i lunket vand, indtil de er ble...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Burmesisk suppe

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), re...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag