Kaningryde

Kaningryde
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (11)

Antal personer:


2 stk løg

2 hvidløg

500 kanin

2 spsk paprika

3 parboilede ris

1 flåede tomater

6 grøntsagsbouillon

300 majs på dåse

500 frosen ært

2 spsk sojasauce

1 stk rød peberfrugt

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brunes let. Ris og krydderier blandes godt med det hele. Saften fra de flåede tomater og bouillon hældes ved, og det hele småsnurrer under låg i ca. 25 min.

Majs, ærter og de flåede tomater tilsættes, hæld evt. mere væske ved. Retten koger videre 10-15 min. Smag til med salt, peber og kinesisk soja.

Serveres i gryden pyntet med rød peberfrugt.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Flûtes

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ostegratinerede svinekoteletter

Kødretter

Steg koteletterne ca 3 min på hver side i fedtstoffet, drys paprika over, krydr med salt o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Braiseret lammekølle med persillerødder

Kødretter

Braiseret lammekølle med persillerødder, fremgangsmåde:Lammekølle krydres med salt og pebe...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fynsk brunsviger

Vegetar

Mel og sukker blandes, smørret smuldres i og rosinerne tilsættes. Gæren røres ud i lun mæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag