Video: Kaningryde
KaningrydeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 Hvidløg
-
500 Kanin
-
2 spsk Paprika
-
3 Parboilede ris
-
1 Flåede tomater
-
6 Grøntsagsbouillon
-
300 Majs på dåse
-
500 Frosen ærter
-
2 spsk Sojasauce
-
1 stk Rød peberfrugt
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne.
Kødet brunes let.
Ris og krydderier blandes godt med det hele.
Saften fra de flåede tomater og bouillon hældes ved, og det hele småsnurrer under låg i ca. 25 min.
Majs, ærter og de flåede tomater tilsættes, hæld evt. mere væske ved.
Retten koger videre 10-15 min.
Smag til med salt, peber og kinesisk soja.
Serveres i gryden pyntet med rød peberfrugt.
Flûtes
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Friske figner med krydret gedeost
Bland alle ingredienserne undtagen figner sammen i en skål. Smag til med salt og peber.Pla...
Reje-ægge-champignontærte
Dej:Smørret smuldres i melet og dejen æltes sammen, rulles ud og en tærteform beklædes med...
Oksekødssuppe
OksekødssuppeSmørret smeltes i en gryde, og løg og hvidløg svitses heri. Derefter til...