Video: Andebryst med balsamicosauce
Andebryst med balsamicosauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Andebryst
-
2 spsk Olie
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Middeltør sherry
-
5 spsk Sukker
-
100 gram Skalotteløg
-
1 deciliter Rødvin
-
1 spsk Olie
-
0.5 liter Vildtbouillon
-
0.5 deciliter Balsamico
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
Steg andebryst med skindet nedad, til det får en gyldenbrun farve.
Vend det og brun også kødsiden.
Bland alle ingredienser til marinaden sammen og giv den et kort opkog.
Læg andebrysterne med skindsiden opad.
Kog for svag varme i ca. 10-15 min.
Overhæld hele tiden kødet med marinaden.
Tag andebrysterne op og lad dem hvile i et kvarter.
Lav saucen imens:
Sauter de finthakkede løg i lidt olie.
Tilsæt balsamico, vin og bouillon.
Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.
Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen hældes over.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Kartoffelmos og grøn salat vil være egnet som tilbehør. Prøv også at servere rønnebærgele til denne ret.
Spørgsmål:
Hej, mit spørgsmål er enkelt. Kan jeg lægge andebrysterne i marinaden nogle timer inden de skal laves? Cecilie
Svar:
Det vil kun gøre dem bedre, så det kan du sagtens gøre.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
31/10-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan henholdsvis Sherry og vildtbullion byttes ud med noget der er i en studenterhusholdning eller udelades samtidig med at den gode smag bevares? Kan hønsebullion eks gå i stedet for vildtbullionen? Hvad kan gå istedet for sherry'en? - Mvh Kristian
Svar:
Hej Kristian
Du kan godt udelade sherry. I stedet kan du bruge lidt hvidløg, men soja og sukker alene kan også bruges.
Det er ok med hønsebouillon, men smag dig frem - for at få en god vildtsmag kan du også tilsætte en anelse danablue eller lign.blåskimmelost efter at væsken er kogt ind - men pas på, det bliver hurtigt for stærkt.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
05/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej nu har jeg flere gange prøvet at stege andebryst på en pande, men hver gang bliver skindet total sort, hvad gør jeg forkert? Skindsiden skal have 10.min og kødsiden skal have 8 min. Selvom jeg bruger forskellige pander såsom en støbejernspande eller en fedtfri pande er der ingen forskel. Hilsen Hanne
Svar:
Du skal stege brystet langsomt , det betyder at du skruer så langt ned for blusset på komfuret så at den bruner og IKKE mere.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
24/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerod- og valnøddekage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform.Si mel og bagepulver sammen i en skål.Pisk æggen...
Galletboller
Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...
Oksekødscurry med kokosmælk
Skræl og riv ingefæren. Skræl og skær æblet i både. Del hver båd i to.Pisk kogende vand, v...