Andebryst med balsamicosauce

Andebryst med balsamicosauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kartoffelmos og grøn salat vil være egnet som tilbehør. Prøv også at servere rønnebærgele til denne ret.

Kokkens svar
marinade

Spørgsmål:

Hej, mit spørgsmål er enkelt. Kan jeg lægge andebrysterne i marinaden nogle timer inden de skal laves? Cecilie



Svar:
Det vil kun gøre dem bedre, så det kan du sagtens gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

31/10-2009 af Opskrifter.dk

Substituering af ingredienser

Spørgsmål:

Kan henholdsvis Sherry og vildtbullion byttes ud med noget der er i en studenterhusholdning eller udelades samtidig med at den gode smag bevares? Kan hønsebullion eks gå i stedet for vildtbullionen? Hvad kan gå istedet for sherry'en? - Mvh Kristian



Svar:
Hej Kristian

Du kan godt udelade sherry. I stedet kan du bruge lidt hvidløg, men soja og sukker alene kan også bruges.

Det er ok med hønsebouillon, men smag dig frem - for at få en god vildtsmag kan du også tilsætte en anelse danablue eller lign.blåskimmelost efter at væsken er kogt ind - men pas på, det bliver hurtigt for stærkt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/11-2007 af Opskrifter.dk

Sort skind på andebryst ?

Spørgsmål:

Hej nu har jeg flere gange prøvet at stege andebryst på en pande, men hver gang bliver skindet total sort, hvad gør jeg forkert? Skindsiden skal have 10.min og kødsiden skal have 8 min. Selvom jeg bruger forskellige pander såsom en støbejernspande eller en fedtfri pande er der ingen forskel. Hilsen Hanne



Svar:
Du skal stege brystet langsomt , det betyder at du skruer så langt ned for blusset på komfuret så at den bruner og IKKE mere.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

24/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Syltede rødløg og tranebær

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Varm halvdelen af olien i en dyb stegepande over middelhøj varme. Skær løgene i ringe. Svi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Knækbrød

Vegetar
Fedtfattig mad

Bland alle ingredienserne og ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve en times tid. Del de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Aspargus Oregenato

Vegetar

1. Forvarm ovnen til 200 grader celcius. 2. Asparges placeres i ovnfast fad, dækkes med r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag