Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 389 calories 44.825 carb 55.85 fat 7.05 fiber 16.85 protein 5.475 fat 32.3 sugar

Video: Andebryst med balsamicosauce

Andebryst med balsamicosauce

Andebryst med balsamicosauce

Andebryst med balsamicosauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Kartoffelmos og grøn salat vil være egnet som tilbehør. Prøv også at servere rønnebærgele til denne ret.

Kokkens svar
marinade

Spørgsmål:

Hej, mit spørgsmål er enkelt. Kan jeg lægge andebrysterne i marinaden nogle timer inden de skal laves? Cecilie



Svar:
Det vil kun gøre dem bedre, så det kan du sagtens gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

31/10-2009 af Opskrifter.dk

Substituering af ingredienser

Spørgsmål:

Kan henholdsvis Sherry og vildtbullion byttes ud med noget der er i en studenterhusholdning eller udelades samtidig med at den gode smag bevares? Kan hønsebullion eks gå i stedet for vildtbullionen? Hvad kan gå istedet for sherry'en? - Mvh Kristian



Svar:
Hej Kristian

Du kan godt udelade sherry. I stedet kan du bruge lidt hvidløg, men soja og sukker alene kan også bruges.

Det er ok med hønsebouillon, men smag dig frem - for at få en god vildtsmag kan du også tilsætte en anelse danablue eller lign.blåskimmelost efter at væsken er kogt ind - men pas på, det bliver hurtigt for stærkt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/11-2007 af Opskrifter.dk

Sort skind på andebryst ?

Spørgsmål:

Hej nu har jeg flere gange prøvet at stege andebryst på en pande, men hver gang bliver skindet total sort, hvad gør jeg forkert? Skindsiden skal have 10.min og kødsiden skal have 8 min. Selvom jeg bruger forskellige pander såsom en støbejernspande eller en fedtfri pande er der ingen forskel. Hilsen Hanne



Svar:
Du skal stege brystet langsomt , det betyder at du skruer så langt ned for blusset på komfuret så at den bruner og IKKE mere.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

24/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gulerod- og valnøddekage

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform.Si mel og bagepulver sammen i en skål.Pisk æggen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2881
Opskrift

Galletboller

Vegetar

Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3312
Opskrift

Oksekødscurry med kokosmælk

Stærk mad
Kødretter

Skræl og riv ingefæren. Skræl og skær æblet i både. Del hver båd i to.Pisk kogende vand, v...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1956

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag