Hovedret
Nutrition facts: 447 calories 37.3625 carb 17.826375 fat 2.0375 fiber 5.9485 protein 2.5741625 fat 13.125 sugar

Video: Pekingand

Pekingand

Pekingand

Pekingand
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

12 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Pekinganka

Spørgsmål:

Kan jag använda en köpt frusen anka från fryskdisken.



Svar:
Hej , du kan bara andvända den ankan du har, inget problem i det.

Mvh Tomas
recept.se

17/03-2008 af Opskrifter.dk

Ankbröst

Spørgsmål:

Ankbröst ala Peking? Recept?



Svar:
titta på denne recept - kanske den kan anvendas ?

mvh
Dorthe
recept.se

16/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pabsts Græske Kødboller

Kødretter

Jeg ved der ikke er mål på ingredienserne, men der er fordi det er JER som laver maden, so...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1313
Opskrift

Spidskål på panden

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Spidskål på pandenSkyld spidskålen under koldt vand og ryst vandet af. Skær den nederste d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4242
Opskrift

Pandekager uden sukker

Vegetar

Pandekager uden sukkerTilføj mel og mælk i en skål og rør det sammen.Derefter kom æg og sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2267

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag