Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 5 calories 37.3625 carb 17.826375 fat 2.0375 fiber 5.9485 protein 2.5741625 fat 13.125 sugar

Video: Pekingand

Pekingand

Pekingand

Pekingand
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Kinesisk

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

12 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Pekinganka

Spørgsmål:

Kan jag använda en köpt frusen anka från fryskdisken.



Svar:
Hej , du kan bara andvända den ankan du har, inget problem i det.

Mvh Tomas
recept.se

17/03-2008 af Opskrifter.dk

Ankbröst

Spørgsmål:

Ankbröst ala Peking? Recept?



Svar:
titta på denne recept - kanske den kan anvendas ?

mvh
Dorthe
recept.se

16/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Cottage Pie

Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du Cottage PieBrun det hakkede kød i olien sammen med salt og peber. Hæld køde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1851
Opskrift

Melonsalat

Melonsalat Skær skrællen af melonen, og fjern kernerne. Skær melonen i tern. Sky...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1224
Opskrift

Grillet kylling med shiitake-sauce

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Hak hvidløg og rosmarin fint. Bland olie, hvidløg og rosmarin i et fad. Skær kyllingen i k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2848

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag