Video: Pasta med græskar og salvie
Pasta med græskar og salvieKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Græskar
-
0 Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Køkkensalt
-
2.3 spsk Citronsaft
-
200.25 gram Frisk pasta
-
10 stk Frisk salvie
-
0 Havsalt
-
1 spsk Smør
-
1.2 spsk Olivenolie
-
75 gram Revet parmesan
-
0 Friskkværnet peber
Pasta med græskar og salvie
Skrab kernerne på græskarret ud med en ske, og skær skrællen af (gem ½ græskar til næste dag).
Kassér kerner og skræl.
Skær græskarret i mindre terninger, og rist dem i olie på en varm pande i 6-7 minutter.
Tilsæt hvidløg, og lad det stege med kort, så det tager en smule farve.
Kog imens pastaen al dente i rigeligt og saltet vand.
Hæld vandet fra, men gem lidt.
Smag græskarret til med citron eller hvidvin, og kom ½-1 del kogevand på fra pastaen.
Lad det simre, til græskarret er mørt.
Kom pasta, salvie, smør, olie og parmesan på panden.
Varm det kort op, og smag til med peber.
Servér din pasta med græskar straks med lidt ekstra ost og salvie og endnu mere peber.
Bon appetit!
Tip
Brug hokkaido- eller butternutsquash græskar. De smager begge skønt og har en størrelse, så man både kan få dem brugt op og slæbt hjem.
Hvis du mangler inspiration til andre retter med græskar, kan vi anbefale denne græskarsuppe med gulerod, eller disse græskarpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblemuffins
ÆblemuffinsStart med at forvarme ovnen til 200 grader (180 grader varmluft).Bland hvedemel...
Græske kartofler
Vask/skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne ud i et ildfast fad eller en br...
Mandelkage med mokkaovertræk
Mandelkage:Æggehviderne piskes stive.Flørmelis og finthakkede mandler blandes og vendes i...