Video: Pasta med græskar og salvie
Pasta med græskar og salvieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 stk Græskar
-
0 Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0 Køkkensalt
-
2.3 spsk Citronsaft
-
200.25 gram Frisk pasta
-
10 stk Frisk salvie
-
0 Havsalt
-
1 spsk Smør
-
1.2 spsk Olivenolie
-
75 gram Revet parmesan
-
0 Friskkværnet peber
1. Skrab kernerne ud med en ske, og skær skrællen af græskarret (gem ½ græskar til onsdag). Kassér kerner og skræl. Skær græskarret i mindre terninger, og rist dem i olie på en varm pande i 6-7 minutter. Tilsæt hvidløg, og lad det stege med kort, så det tager en smule farve. 2. Kog imens pastaen al dente i rigeligt og saltet vand. Hæld vandet fra, men gem lidt. 3. Smag græskarret til med citron eller hvidvin, og kom ½-1 del kogevand på fra pastaen. Lad det simre, til græskarret er mørt. Kom pasta, salvie, smør, olie og parmesan på panden. Varm det kort op, og smag til med peber. 4. Servér straks med lidt ekstra ost og salvie og endnu mere peber. Brug hokkaido- eller butternutsquash græskar (min favorit). De smager begge skønt og har en størrelse, så man både kan få dem brugt op og slæbt hjem.
TIP: Retten er også skøn med pecorino i stedet for parmesan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk svampesalat
Varm olivenolien op i en wok, og svits svampene sammen med hvidløg, citrongræs og forårslø...
Æggekage med pølser, champignon og tomat
:: Pisk æggene sammen i en stor skål. :: Pisk mælk og mel sammen i en lille skål. :: Bla...
Grøntsager i jordnøddesauce
Skær alle grøntsagerne i nogenlunde ensartede stykker. Det er vigtigt at de er omtrent lig...